Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@sabinka098 tak jste mu psali na fb, tak ho nepotřebuješ hledat,ne?
@Monchichik píše:
@sabinka098 tak jste mu psali na fb, tak ho nepotřebuješ hledat,ne?
Ale neodepsal tam neni adresa.
@sabinka098 no kdyby měl zájem, tak odepíše,ne? na co potřebuješ adresu? ví, že ho nezajímá a půjde mu klepat na dveře?
@Monchichik píše:
@sabinka098 no kdyby měl zájem, tak odepíše,ne? na co potřebuješ adresu? ví, že ho nezajímá a půjde mu klepat na dveře?
To chapu ,ale jak to vysvetlit diteti.
@sabinka098 no přesně takhle, kdyby tě chtěl vidět, tak ví, kde tě najde ![]()
Do rodného listu nikoho bez jeho souhlasu nezapíšeš. To nefunguje, že si zajde na matriku, řekne že to byl Béďa Omáčka a oni to zapíšou. Leda soudně a to by ona musela podat žalobu na otcovství. Může jí dát jeho jméno, to je asi tak vše a ona si ho najde sama. Ale on evidentně o seznámení nestojí.
@sabinka098 píše:
Na fb psala uz je to mesic neozval se.
A ti kamarádi? Pokud nejste v přátelích, nemusel tu zprávu vůbec vidět. Vzdálená příbuzná mě kontaktovala přes fb a já na to přišla po dvou letech, když jsem zjistila, že tyhle zprávy padají do schránky ke schválení. Zeptala bych se přes jeho rodiče nebo kamarády a pokud o kontakt nebude stát, nechala bych ho být.
Najde se tu nekdo s takovym prikladem.Maminka neuvede tatinka do rodnyho listu a treba si to po trech letech rozmysli a chce ho uvest.Myslite,ze to jde.Jen tak me to zajima.
@sabinka098 Jde to tak, že s tím buď ten otec souhlasí. Nebo musí dát k soudu žalobu o určení otcovství.
Zdravím,nakonec to dopadlo,že zašli na matriku,tatínka kontaktovali nechal se zapsat do rodnyho listů a s dcerou se pravidelně stýká.