Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Incident se sousedem je široký pojem (je k Vám dotěrný? proběhl milostný románek? nebo nějaký větší problém - je zlý, dělá naschvály?)
Bylo by fajn jet třeba do nějakého aquaparku, hřiště, park. Nebo nějakým odpoledním spojem na hotel/penzion, ubytovat se na pár dní - klidně v nějakém městě, kde je velké vyblbnutí pro děti, nebo třeba i jen do přírody. ![]()
Ale prosím tě, last minute seženete stoprocentně, je jich plný internet. Půjčit si chatu od známých, jet pod stan, do aquaparku,… Možností máš bambilion.
Asi tak, záleží, co se stalo. Jinak třeba přes Booking projet ubytování, nebo nějaký Last minute
@Dahlia0409 píše: Více
nevím, jak se diskuse jmenuje, soused každý týden (den) pouští hudbu do noci, oni tam na něj s manželem šli, a soused řval, že ji zabije nebo přejede
Na chatu jet klidně můžeš, pokud ukočíruješ svoji hysterii a bujnou fantazii ![]()
Jako kvůli blbým kecům opilého souseda tvrdnout na sídlišti není normální ![]()
O tom tady byla diskuze, že?
Já myslím, že to prostě hrozně hrotíš a úplně v klidu tam můžeš jet… ![]()
Nicméně k tvému dotazu - slevomat, last-minute… všeho je teď všude plno… stačí si dle svých možností vybrat ![]()
Last minute koro kamkoliv seženeš na pár kliknutí… přes booking se dostaneš taky na spoustu míst. Příměstské tábory hlásí poslední volná místa nebo volna místa místo někoho, kdo na poslední chvíli onemocněl. Anebo kašli na souseda, nevím, co jste si udělali, ale chata má snad dveře, zahrada má plot nebo živý plot… nejsou to dvě chatky se společnou zahradou, ne?
Jaké město má velké možnosti vyblbnuti pro děti? Měla jsem typ, ale tam co jsem chtěla už nemají volné ubytování. A teď na rychlo nemám nápady. Dost mě limituje absence auta. Krásných ubytování na horách apod je sposta, spista jich je volných, ale většina je dostupná jen autem nebo pohyb pak za atrakcemi je autem dostupnější než veřejnou dopravou.
Odjela bych na svoji chatu a nenechala si sousedem kazit dovolenou. Číslo na policii zná i dcerka, kdyby bylo nejhůř.
@Missinecka @Apolena05 hele holky já nevím. Možná to hrotim moc. Fajn, soused byl opilý, ale kde je hranice mezi tím co řekl v opilosti a tím co udělá za strizliva? Oblast, kde se chata nachází je v lesích. Je to osada o cca 6 domech, jinak je všude hustý les, na mnoha místech není ani signál telefonu. Já se tam prostě bojím. Nevím kdy mu přeskočí a nezačne konat. Plot máme mezi sebou dost chatrny, živý plot zatím malý.
A tuhle diskusi jsem zakládala na typy kam vyrazit na poslední chvíli. Ne k řešení incidentu. Prosím, respektujte to. Děkuji
Jo měla tady včera diskusi. Ty nemáš partnera, manžela? Tak si domluv přátele nebo někoho v rodině, kdo má teď dovolenou, ať tam jedou s tebou a nejsi tam sama s dítětem.
A nemůže tam s tebou někdo být, příbuzní, kamarádky?
Jinak koukni na cestovky na Last, ještě určitě něco seženeš.
Ahoj, bohužel po události z víkendu se mi úplně zbortily plány na léto. Měli jsme být s dítětem na chalupě, dělat výlety a užívat si klidu lesa, zahrady a bazenu. Bohužel nakonec na chatu jet nemůžu (došlo k incidentu se sousedem a já se tam necítím sama bezpečně). Takže mám v práci 3 týdny dovolené a vůbec netuším jak s nimi naložím. Bydlíme v paneláku na sídlišti, kde jsme přes rok dost venku na hřištích, máme to tu prochozene křížem krážem. Zadní kamarádi, známí tady přes léto nejsou. Dítěti je 5. Vím, že nejde o nic tragického, stávají se dalko horší věci, ale mě tohle prostě vzalo. Sama nemám ani auto, že bysme jezdili na jednodenní výlety. Busem, vlakem výlety naplánovat můžu, jenže dítě bývá kolem oběda unavene, často se stane, že cestou z výletu usne. A tahat ho z busu je dost nepříjemné, zvlášť když mám ještě nějaká zavazadla. Proste teď nevím, jak se zbytkem léta naložit. Dovolené mám hodně, ale nemám ji kde trávit. Co jsem koukala na nějaké zájezdy, jsou dost vyprodané. Máte nějaké typy jak léto strávit?