Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gratulace všem čerstvým těhlukám:-)
tak snad nám to čekání na 1. prohlídku bude rychle utíkat - mě do ní zbývá ještě 14 dní - to budu 7+3.
Ahojky příidávám se k vám našla jsem //23.2 v den 5. výročí s přítelem.))))
všem gratuluju
@slovenocka86 dneska jsem 6+0 a příznaky už n´bohužel nebo bohudík mám před 14 dny jsem už byla strašně unavená a chodila pořád na WC. Od minulého týdne i nechuť k jídlu a občasná nevolnost, ale žádné zvracení.
Občas mě zapíchá v břiše a bolestivost prsou hlavně bradavek.ty?
@luciekal vím, že to nebylo pro mě ale: já v noci blbě spím - probudím se a do rána je po spánku, za to odpoledne bych spala…Jinak víc chodím na záchod a strašně krkám po jídle…Jinak nic…A občas bolí bradavky…
@Danpe to vůbec nevadí, že se ozvala jsem ráa, že v tom nejsem sama.))
Já se večer utahaná ale třeba ve 4 vzhuru
@luciekal jo to je přesně můj případ - večer usnu do vteřiny a v noci se budím - dneska jsem třeba vzhůru od jedné…Včera od čtyř…a do rána prd..Jen cítím, že se mi chce spát ale nejde to…
@luciekal jo chodím..přes týden mi přijde, že se pohybuju jen mezi prací a postelí…na nic jiného není energie..doma už máme pěkný čurbes, nic hotovo…a ty chodíš?
@Danpe pracuji po-pá 6:30-15 a všra jsem konečně uklidila 5 hodin uklidu a už nikdy vic udělalo se mi ěpatně ve sprse a to sem byla sama doma tak už ted jen opatrně.
Také jem to takhle měla ale minulý týden jsem už přestala spát odpol. a dneska to asi zas zalomím.
Stejně nemam vyžehleno. ![]()
@luciekal tak doufam ze me uz ta unava taky prejde…a hlavne ze budu spat v noci:-) No vyzehleno taky nemam a rekla bych ze dlouho mit nebudu…ale dneska uz musim uklidit..jen domu dorazim zas nejdriv v sest a to uz se mi nebude chit vubec nic:-(
@luciekal to doufám:-) už teď se mi chce strašně spát…:-( já jsem teprv 5+2
Holky…právě jsem se vrátila od doktora…mimčo je na správném místě…za 14 dní na další UTZ… ![]()