Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, predvcerom 3.3. som si nasla na testiku vytuzene //. Po minulej negativnej skusenosti, som neskutocne stastna. Verim, ze sa nas tu najde viacero, aby sme si mohli vymienat skusenosti a svoje radosti.
@slovenocka86 ahoj i já našla // 2.3. teď si tak říkám, aby bylo vše ok. Těch negativních věcí kolem sebe slyší člověk až až…na kontrolu jdu až 25.3. přijde mi to jako strašná doba…
Ahoj, tak to mame skoro rovnako? az 25.3.? to fakt dlho…ja som sice este ani u lekarky nebola, chystam sa v pondelok. Snad bude vsetko ok. Kolko mas rokov? a kolke tehotenstvo. Ja 27, doma mam 7rocneho chlapceka…
@slovenocka86 pro me to je poprve…bude mi 29. No ja jsem volala doktor rikal, ze staci takhle, aby bylo neco videt…radsi bych driv, aby treba videl vacek v deloze a vyloucil mimodelozni atd. ale usoudil ze to tak staci…tak musim verit a doufat, ze bude vse ok…
Žeby nas tu nebolo viacero??? ![]()
Ja bezim v pondelok, uz teraz sa neviem dockat. Uz druhy den mi je neskutocne zle od zaludka, neviem ako to dam v praci…
Holky…já dělala testík 4.-5.3.2014 v pondělí jdu ke gynekologovi…:)
@Kamilkaa86 ahoj, a velmi blahozelam!
kolke tehotenstvo?
dievcata, mate uz nejake príznaky? mne je normalne stale zle od zaludka a mam akesi divne vykyvy nalad ![]()
První…je mi 27 let. Nemám žádné nevolnosti…jen žaludek jak na vodě…a křeče nebo spíš tlaky jak před menstruaci… ![]()
Ahoj, tak se k vám s radostí vetřu..:) Testík sem dělala 5.3.14 byla tam slabá čárečka, dnes sem udělala další a ejhle, jak krásně zesílila..
zítra volám doktorce, tak sem zvědava kdy si mě pozve..
@kisi77 @Mautii, dievcata, obrovska gratulacia! Ja som strasne nervozna zo zajtrajsej kontroly, snad bude vsetko ok
…akurát som prisla z prechadzky a som unavena ako kon. Hroza
idem oddychovat.
Ahoj, test jsem dělala 2.3. a byl tam duch a teď už je silná. Tak přemýšlím kdy k lékaři.
@slovenocka86 diki, hej ja som tiez jak taka skapacina a zajtra do práce
tak nech ti to zajtra dobre dopadne
ja idem na prve usg az o tyzden
Tak k doktorce jdu už v pátek..
ale je to dlouhá doba.. Jinak já změny moc nepociťuji, jen to, že jsem neskutečně přecitlivělá.. všechno mě dojímá..