Bolesti v podbřišku, je to příznak prosperujícího těhotenství?

Anonymní
9.11.25 08:54

10tt-bolesti v podbřišku

Ahoj holky, asi mam trochu hloupý dotaz, ale jsem prvorodička, takže mě vyděsí každý prd :mrgreen:
Na začátku kolem 6tt jsem měla bolesti jako při MS… to jsem nějak chápala, že je normální. Pak ty bolesti na dva tydny přešly, mela jsem v 8tt prvni ultrazvuk a srdíčko tam uz bylo, vsechno v pořádku, žádné krvácení. Ale samozrejme me i presto obcas doprovází strach, aby to bylo i příště v pořádku atd. A začátkem 10tt mi ty bolesti přišly nanovo, cítím to az v tříslech, ne křeče, spis takové tahání… kdyz to vezmu z té druhé strany, mohla bych se uklidňovat do dalšího uz tím, ze kdyz ty bolesti mam, miminko a děloha tam roste a je to vlastně příznak prosperujícího těhotenství? Ja uz hledám cokoliv, čím se uklidnit, jelikož většina příznaku me uz opustila kromě prsou :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15972
9.11.25 09:19

Přestaň se tak pozorovat …. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
9.11.25 09:20

Ano, ty tahave bolesti, casto po stranach podbrisku jsou bezny pruvodni znak zvetsovani delohy, “tahaji” delozni vazy po stranach delohy. Varovne jsou prudke ktecovite bolesti v podbrisku.

• Citovat
  • Upravit
132
9.11.25 09:23

Roste deloha, roztahujou se vazy. Bud v klidu.
Stresuj se, pokud by nastali opravdu bolesti, spineni, krev. Jinak opravdu klid 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí