Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,chtěla jsem Vás strašně moc poprosit,vyšel vám někomu testík se // až třeba 15-16DPO? Dělala jsem si 13DPO a byl negativní,ale pořád je mi nějak zle od žaludku,jako při prvnim těhu a podbřišek táké bolí jinak..Děkuju moc
![]()
Pokud víš, kdy jsi měla ovulaci, jako že asi ano, když jsi zakládala diskuzi, že byl styk 10DPO a kdy testovat, tak teda myslím že už bys tam 25DC měla mít // kdyby tam být měli.Aspoň slabou určitě.
kdybys nevěděla kdy ovulace byla, dalo by se mluvit o tom že byla později.. ale takhle když víš.. myslím že 15DPO už bys je viděla.
Ahojky, já bohužel neporadím, ale taky bych se ráda zeptala zkušenějších testovatelek.:) Jsem 10DPO, a dopoledne jsem testovala, vidíte tam něco?
děkuji
Při naklonění testu to jde vidět lépe. Tak si říkám, jestli je tady těhulka, co měla 10DPO něco takového, více-méně nic ![]()
onionka píše:
Pokud víš, kdy jsi měla ovulaci, jako že asi ano, když jsi zakládala diskuzi, že byl styk 10DPO a kdy testovat, tak teda myslím že už bys tam 25DC měla mít // kdyby tam být měli.Aspoň slabou určitě.
kdybys nevěděla kdy ovulace byla, dalo by se mluvit o tom že byla později.. ale takhle když víš.. myslím že 15DPO už bys je viděla.
Děkuji moc,kdy byla ovulace,to nevím,vím jen,že PS byl před 15.dny…pak už ne ![]()
Janičkaaa píše:onionka píše:Děkuji moc,kdy byla ovulace,to nevím,vím jen,že PS byl před 15.dny…pak už ne
no myslím, že už by tam byla.. ale i zázraky se dějí ![]()
panenka87 píše:
Ahojky, já bohužel neporadím, ale taky bych se ráda zeptala zkušenějších testovatelek.:) Jsem 10DPO, a dopoledne jsem testovala, vidíte tam něco?děkuji
Při naklonění testu to jde vidět lépe. Tak si říkám, jestli je tady těhulka, co měla 10DPO něco takového, více-méně nic
Jj,taky tam druhou vidím
Potichonku gratuluju ![]()
Dneska nebo zítra mám dostat menses,tak uvidim,já jen že se cítím jinak a psychika to asi není,protože jsme se o mimi nějak nesnažili,máme ročního chlapečka,ale neva kdyby to přišlo ![]()
Panenko
vzdyt pisu ze ja mela 10DPO uplne stejneho duchacka, kdyz naklonim notebook pri zadivani vidim ..
přeju ať sílí. ![]()
Janičkaaa píše:
Dneska nebo zítra mám dostat menses,tak uvidim,já jen že se cítím jinak a psychika to asi není,protože jsme se o mimi nějak nesnažili,máme ročního chlapečka,ale neva kdyby to přišlo
Jani, tak držím place, já tady pořád čtu, že některé holky měly ducha až několik dní po vynechané MS
Tak dokud není červená, pořád bych to nevzdávala ![]()
psala jsem to už ve vedlejší diskusi-v den očekávané MS jsem testila a nic,ducha jsem měla až 4 dny po vynechání a teď mám za 11 dní termín,takže tak
ale jaký DPO jsem byla to fakt netuším,ale určo to bylo víc jak 15dní po PS ![]()
onionka píše:
Panenko
vzdyt pisu ze ja mela 10DPO uplne stejneho duchacka, kdyz naklonim notebook pri zadivani vidim ..
přeju ať sílí.
Děkuji
a kdy Ti duch zesílil? Mám v plánu testovat po zítří. Nebo zítra bych taky mohla ale to už mám jen test s citlivostí 25
to by bylo asi zbytečný…
rohlice píše:
psala jsem to už ve vedlejší diskusi-v den očekávané MS jsem testila a nic,ducha jsem měla až 4 dny po vynechání a teď mám za 11 dní termín,takže takale jaký DPO jsem byla to fakt netuším,ale určo to bylo víc jak 15dní po PS
Děkuju moc a fakt ti vyšli // až 15.tý den od PS? pak už jste nesexovali,že by jsi otěhu déle? (omlouvám se za dotaz
)