14DPO a test negativní

1476
6.11.11 16:25

14DPO a test negativní

Ahoj holky,chtěla jsem Vás strašně moc poprosit,vyšel vám někomu testík se // až třeba 15-16DPO? Dělala jsem si 13DPO a byl negativní,ale pořád je mi nějak zle od žaludku,jako při prvnim těhu a podbřišek táké bolí jinak..Děkuju moc :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1797
6.11.11 16:30

Pokud víš, kdy jsi měla ovulaci, jako že asi ano, když jsi zakládala diskuzi, že byl styk 10DPO a kdy testovat, tak teda myslím že už bys tam 25DC měla mít // kdyby tam být měli.Aspoň slabou určitě.
kdybys nevěděla kdy ovulace byla, dalo by se mluvit o tom že byla později.. ale takhle když víš.. myslím že 15DPO už bys je viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.11.11 16:30

Ahojky, já bohužel neporadím, ale taky bych se ráda zeptala zkušenějších testovatelek.:) Jsem 10DPO, a dopoledne jsem testovala, vidíte tam něco? :oops: děkuji
Při naklonění testu to jde vidět lépe. Tak si říkám, jestli je tady těhulka, co měla 10DPO něco takového, více-méně nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
6.11.11 16:33

Panenko
já měla 10DPO přesně takový :)
držim palce. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
6.11.11 16:35
onionka píše:
Pokud víš, kdy jsi měla ovulaci, jako že asi ano, když jsi zakládala diskuzi, že byl styk 10DPO a kdy testovat, tak teda myslím že už bys tam 25DC měla mít // kdyby tam být měli.Aspoň slabou určitě.
kdybys nevěděla kdy ovulace byla, dalo by se mluvit o tom že byla později.. ale takhle když víš.. myslím že 15DPO už bys je viděla.

Děkuji moc,kdy byla ovulace,to nevím,vím jen,že PS byl před 15.dny…pak už ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
6.11.11 16:37
Janičkaaa píše:
onionka píše:
Děkuji moc,kdy byla ovulace,to nevím,vím jen,že PS byl před 15.dny…pak už ne :-)

no myslím, že už by tam byla.. ale i zázraky se dějí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.11.11 16:39

Onionko , děkuji :kytka: a vidíš tam teda něco? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.11.11 16:40

Jani, a kdy máš dostat MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
6.11.11 16:40
panenka87 píše:
Ahojky, já bohužel neporadím, ale taky bych se ráda zeptala zkušenějších testovatelek.:) Jsem 10DPO, a dopoledne jsem testovala, vidíte tam něco? :oops: děkuji
Při naklonění testu to jde vidět lépe. Tak si říkám, jestli je tady těhulka, co měla 10DPO něco takového, více-méně nic :mrgreen:

Jj,taky tam druhou vidím :-) Potichonku gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
6.11.11 16:42

Dneska nebo zítra mám dostat menses,tak uvidim,já jen že se cítím jinak a psychika to asi není,protože jsme se o mimi nějak nesnažili,máme ročního chlapečka,ale neva kdyby to přišlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
6.11.11 16:45

Panenko
vzdyt pisu ze ja mela 10DPO uplne stejneho duchacka, kdyz naklonim notebook pri zadivani vidim ..
přeju ať sílí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.11.11 16:47
Janičkaaa píše:
Dneska nebo zítra mám dostat menses,tak uvidim,já jen že se cítím jinak a psychika to asi není,protože jsme se o mimi nějak nesnažili,máme ročního chlapečka,ale neva kdyby to přišlo :-)

Jani, tak držím place, já tady pořád čtu, že některé holky měly ducha až několik dní po vynechané MS :palec: Tak dokud není červená, pořád bych to nevzdávala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
6.11.11 16:48

psala jsem to už ve vedlejší diskusi-v den očekávané MS jsem testila a nic,ducha jsem měla až 4 dny po vynechání a teď mám za 11 dní termín,takže tak :palec: ale jaký DPO jsem byla to fakt netuším,ale určo to bylo víc jak 15dní po PS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.11.11 16:49
onionka píše:
Panenko
vzdyt pisu ze ja mela 10DPO uplne stejneho duchacka, kdyz naklonim notebook pri zadivani vidim ..
přeju ať sílí. :kytka:

Děkuji :hug: a kdy Ti duch zesílil? Mám v plánu testovat po zítří. Nebo zítra bych taky mohla ale to už mám jen test s citlivostí 25 :nevim: to by bylo asi zbytečný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
6.11.11 16:53
rohlice píše:
psala jsem to už ve vedlejší diskusi-v den očekávané MS jsem testila a nic,ducha jsem měla až 4 dny po vynechání a teď mám za 11 dní termín,takže tak :palec: ale jaký DPO jsem byla to fakt netuším,ale určo to bylo víc jak 15dní po PS :think:

Děkuju moc a fakt ti vyšli // až 15.tý den od PS? pak už jste nesexovali,že by jsi otěhu déle? (omlouvám se za dotaz :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí