Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, dnes je to 15 dní co mám spozdeni menstruaci, chci se zeptat partner je starší a dává si dost velký pozor, je to nemožné abych byla těhotná, bolest prsu bilí výtok. Menstruace žádná, nevěřím tomu že bych mohla být těhotná, spíš teď jsem nemocná nemá to vliv? Hormony stres nemoc?
Děkuju za odpověď 🍀
@kevin123 píše: Více
„Dává si pozor“ není antikoncepce, nebyla bys první ani poslední, co otěhotněla z preejakulátu. Takže šupej do lékárny pro test a pokud nechcete dítě, chraňte se. Přerušovaná soulož není antikoncepce.
15 dni je už pěkně dlouho. Tady ti stejně nikdo neřekne nic jiného, než že si máš nejdřív udělat test ![]()
@KKK85
Mám jednu 6letou holčičku vysněná a vymodlený druhý mít nemůžu mám velké problémy od malá, kdyby to bylo tak jak píšete byla bych nejšťastnější, nevím zda je to možné… Hold ne každý je zdrav a má takové štěstí
Test? To není řešení, i po týdnu mi test psal negativní.
Ne, pokud bys měla týden zpoždění a byla skutečně těhotná, tak správně provedený test ti udělá jasně pozitivní výsledek. Ale holt když testovat nemůžeš, tak co po nás chceš? Mám vytáhnout z půdy věšteckou kouli?
Mimochodem, proč si partner dává velký pozor, když ty dítě mít nemůžeš ale chtěla bys. Ty nás kapánek lakuješ, co?
tak asi vadný test.. test ti odpoví!!! Zkus to. A stát se může cokoliv…
Co to je zase za material tohleto. Jses dusevne omezena necim nebo co?
Test jsi delala a byl negativni tak asi na gyndu zajit, ne?
@unuděná píše: Více
Tak nak. Po 4 dnech zpozdeni jsem mela tehotenskou carku sytejsi nez kontrolni.
@kevin123 jeden měsíc mi menstruace úplně vynechala, byla jsem v tu dobu nemocná, klasické nachlazení, další měsíc přišla cca ve stejnou dobu jako jsem ji měla mít. testovala jsem jak divá, dokonce si zašla na krevní testy ale nic ![]()
Mně nedávno vynechala MS kvůli lékům na úzkosti. Ovšem toto je napsané mírně jako troll, nebo jsi faakt hodně mladá? Běž si pro test, dávat si pozor může jak chce, ale úplně to neuhlídáš.
Takže test je jediná možnost, aspoň budeš mít klid v hlavě ne? Pokud těhotná nebudeš = jdi k lékaři.