15+1tt - bolest břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pujda
24.4.19 22:17

Ahoj, od dnešního rána mě silně bolí břicho. Na levé straně, v úrovni asi pupku.. Je to taková bodavá bolest, myslela jsem, že je to z roztahování dělohy, nicméně ta bolest celý den ani na chvíli nepolevila. Je nepřetržitá a sice není nijak nesnesitelná, ale po tom celém dni jsem z toho docela vyčerpaná. A to jsem se převážnou část dne snažila být vklidu. Když si lehnu, je to o něco lepší, ale bolest nezmizí. Myslíte, že to může být roztahováním, nebo je důvod k obavám? Břicho mě pobolívá celé těhotenství, teď jsem 18tt a ta bolest je úplně jiná než doposud. Nemáte s tím zkušenost? Pohyby už trochu cítím a i dneska jsem cítila, tak mimčo je snad v pořádku, ale jsem z toho trochu vyplašená.

• Citovat
  • Upravit
76733
24.4.19 22:34

@pujda zítra ráno bych s tím naklusala na gyndu, třeba to nic není, ale zas když je to tak silná bolest, tak to nepodceňuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pujda
24.4.19 22:40

@stinga Můj dr. ordinuje jen 2× týdně, tak myslíš, že mám jet na pohotovost? Nebo jen zavolat sestře? Napadlo mě dneska, že pojedu, ale zase nechci zbytečně plašit a být za nějakou hysterku :oops: I když asi lepší plašit zbytečně než něco podcenit…

• Citovat
  • Upravit
6238
25.4.19 00:55

@pujda v 18+2 jsem jela ke svému dr s tím že mám bolesti (rovnou jsem je přirovnala porodním bolestem) a skončila jsem v nemocnici na vyšetřeních, naštěstí to nic vážného nebylo a měla jsem jen natažený vaz na břiše od roztahovani dělohy a delohu trochu podrážděnou, ale pro tvůj vlastní klid bych jela pokud je to opravdu velká bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76733
25.4.19 07:03

@pujda ano šla bych na pohotovost, ať tě vyšetří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 14:06

Ahoj, jsem v polovině 15tt a asi týden mě v podstatě pravidelně každý večer dvakrát chytnou bolesti po stranách břicha jako na MS. Vystřeluje to až do zad. Když zalehnu hned zkraje, tak se to moc nerozjede, ale jakmile si hned nelehnu, tak to trvá takovejch 10 min, než se to uklidní. Pomáhá lehce masírovat ta bolavá místa, je to jakoby kde byly před těhu vaječníky a mačkat ty bolestivé body na zádech.
Jsme bohužel akorát na dovolené v Itálii, žádná velká turistika, ale občasná procházka se koná. Týden před odjezdem jsme byla na screeningu (hodně podrobném), tam bylo vše ok. Tady jsem si pro jistotu po třech dnech, co to trvalo, došla do nemocnice, ultrazvuk přes břicho a kontrola čípku pohmatem prý ok.
Je mi jasné, že mi do břicha nikdo z Vás neuvidí, ale chtěla jsem spíš uklidnění, že to třeba měl někdo podobně a ok. V prvním trimestru mě taky bolelo břicho jako na ms a někdy fest na Paralen, ale myslela jsem si, že to v druhém už nebude. :zed: jsem potřetí těhotná, nicméně posledně jsem o miminko přišla ve 23tt (ale to byl jiný příběh), tak jsem teď trochu na trní. Bolesti na ms jsem před tím v druhém trimestru až na výjimky neměla :nevim:
Díky za odpověď a hezký den

• Citovat
  • Upravit
6238
19.8.19 14:45
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v polovině 15tt a asi týden mě v podstatě pravidelně každý večer dvakrát chytnou bolesti po stranách břicha jako na MS. Vystřeluje to až do zad. Když zalehnu hned zkraje, tak se to moc nerozjede, ale jakmile si hned nelehnu, tak to trvá takovejch 10 min, než se to uklidní. Pomáhá lehce masírovat ta bolavá místa, je to jakoby kde byly před těhu vaječníky a mačkat ty bolestivé body na zádech.
Jsme bohužel akorát na dovolené v Itálii, žádná velká turistika, ale občasná procházka se koná. Týden před odjezdem jsme byla na screeningu (hodně podrobném), tam bylo vše ok. Tady jsem si pro jistotu po třech dnech, co to trvalo, došla do nemocnice, ultrazvuk přes břicho a kontrola čípku pohmatem prý ok.
Je mi jasné, že mi do břicha nikdo z Vás neuvidí, ale chtěla jsem spíš uklidnění, že to třeba měl někdo podobně a ok. V prvním trimestru mě taky bolelo břicho jako na ms a někdy fest na Paralen, ale myslela jsem si, že to v druhém už nebude. :zed: jsem potřetí těhotná, nicméně posledně jsem o miminko přišla ve 23tt (ale to byl jiný příběh), tak jsem teď trochu na trní. Bolesti na ms jsem před tím v druhém trimestru až na výjimky neměla :nevim:
Díky za odpověď a hezký den

Je to morální, pokud to není extrémní bolest. Muže tě to klidně bolet až do porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí