Foto: Důlek nad pupíkem u 15měsíční dcerky

Anonymní
17.1.26 12:12

15m holcicka- dulek nad pupikem

Ahoj holky, dneska jsem u své 15m dcerky nasla tento dulek nad pupikem. Nemáte někdo s tímto podobnou zkusenost? Co jsem se dívala na internet, tak by se mohlo jednat o neposílene brisni svaly, které se takto projevují prave kolem toho 15m. Budu rada za vaše postřehy, zkušenosti.

Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
535
17.1.26 12:52

Drive to opravdu nemela? Vypadá to trochu na diastázu.. nejsem odbornik, ale pri narození je to prý u detí fyziologické, ale časem by se měla zatáhnout.. doporucuji fyzio, tam poradi jak cvicit… ale treba je to neco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.26 13:02
@tgg91 píše: Více

Dekuji, také jsem si rikala, ze by to mohlo byt toto. Dřív treba poslední měsíc to urcite neměla, naposled jsme byli ma preventivce 2 mesice zpet a doktorka nic nerikala. ze dne na den se jí to podle me neudělalo, treba se jí to začalo delat nějaký tyden zpátky, ale nebylo to tak znatelne, tak jsem si mozna nevsimla.

Každopádně doktorce napisu email a uvidím, ale právě ze me to trošku vystrasilo, tak me napadlo dát dotaz i zde nez v pondělí kontaktuju doktorku

• Citovat
  • Upravit
535
17.1.26 13:11
@Anonymní píše: Více

No je to divny, ze se ji to ted udelalo a predtim to nemela… nebo mohla, ale ne viditelně… vetsinou se to zjisti prsty ten rozestup, kdyz neni viditelny… mozna spatny pohybovy stereotyp, vetsi zatez na ty svaly, zacala chodit atd… doktorka poradi a kdyztak da zadanku na fyzioterapii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí