Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ještě jsem si vzpomněla, pokud se malá ráda koupe tak super je bublinkovač do vany.
Maminky, vy co jste napsaly, moc děkuji
Albi tužku máme, doktorský kufřík taky, modelinu a vykrajovatka taky.
Ale co by se ji mohlo líbit a poradila jedna maminka tak tunel a stan
tak jeden dárek asi vymyšlený
a co dál ![]()
Ahoj, já pořídila k druhým narozeninám dřevěnou kuličkovou dráhu, panenku s dudlikem, nočníkem atd. a manžel pořídil uklizeci set z Lidlu (vysavač, košťátko, mob na vytirani) ostatní věci již zazněly ![]()
@Bubla Bůčková dcerka dostala tu slepici a taky nic moc..
Ale jinak play doh milujeme s holkama od 2 let, mame spousty sad, hlavne ty na vareni bavi, popcornovac, zmrzlinovac, dorty, mikrovlnná trouba.. Modelina je vdecny darek ![]()
@lucynka25 píše:
@Bubla Bůčková dcerka dostala tu slepici a taky nic moc..
Ale jinak play doh milujeme s holkama od 2 let, mame spousty sad, hlavne ty na vareni bavi, popcornovac, zmrzlinovac, dorty, mikrovlnná trouba.. Modelina je vdecny darek
Je tu sem chtěla z reklamy. Příště radši budu pořádně hledat třeba video. ![]()
@Bubla Bůčková je to sileny, jak to mala nacpe to jakoby peri a pak holi, tak je milion kousicku vsude. Skvele na koberec
a nejak nechapu ty vajicka, kolikrat se to tam zasekne.. No, priste bych koupila neco jineho.
Ale kdaka hezky ![]()
@Kamilaho je to spis pro vetsi ale mam albi tuzku. Mam k ni i knihu hrava anglictina. Da se prikoupit i jiny. Pro mensi deti. Jako nejaky pisnicky a takovy
kdyby mel nekdo zajem ozvete se mi. Je to uplne nove, byl to nevhodny darek. Jen prolistovano