Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Geeria a on nema UZ v ordinaci? Co treba moznost ze ti ho udela sam?
@adell pokud je ona normalne dela zadanku ti asi nenapise, muzes pak jit jeste na jeden ale jako samoplatce
@Lucie451 mě se zdá že té mojí jde spíš o prachy od pojišťovny, utz sice má, ale takový ten klasický. v prvním těhu jsem chodila jinam a dr. mě taky posílala do nemocnice. tahle to prý dělá sama. jsem připravená jí říct o žádanku a pokud bude dělat nějaké cavyky raději se přeregistruji někam jinam. naštěstí na to mám ještě čas, ale jsou to pro mě zbytečné komplikace.
Ja by som sa teda objednala sama..jak jako ze neni treba? Za cca 7 tyzdnov sa na miminku tolik toho zmeni a este aj dovytvara, urcite by so, chcela vediet, ci je vsetko ok..Moj dr mi robil vsetky utz u seba..ma vyborny pristroj a aj specifikaciu na to..na utz ve 30.tyzdni jdu taky k nemu..hezky si od svojho vyzadej zadanku..
Mě dělá normální ultrazvuk vždy po měsíci když jdu na kontrolu, ale nemá nějak extra nový přístroj. Když jsem se objednala na první screening sama tak se divil a ptal se jak mě tahle možnost napadla. Když jsem byla na kontrole posledně tak jsem čekala, že se sám zmíní o druhém screeningu ve 20.tt, napíše žádanku a ono nic:( tak jsem se ho zeptala jestli mě na něj někam pošle a prý ne. Pokud jsou testy ok tak není důvod. Přitom první jsem si platila, tenhle má platit pojišťovna tak nevím o co mu jde:( V pondělí se objednám zase sama a bude. Je to moje dítě, tak nehodlám něco zanedbat kvůli nezodpovědnému lékaři! Nejraději bych ho změnila hned, ale nevím jestli nepočkat do porodu a až pak ho změnit… V polovině těhu mi to přijde divný, ale nevim no:(
@Geeria ja zmenila ve 30.tt, pozde neni nikdy
nejde ani tak moc o samotný stroj jako o specializaci, na oba screeningy je potřeba. Obyčejný gyndr to dělat nemůže. Lepší utz je určite plus. Už to ze to platí pojišťovna dokazuje ze to potřebné určite je. Určite se objednej ![]()
@adell rict muzes o co chces, ale pokud ona na to ma opravneni je provadet neni duvod te posilat jinam.
S tou preregistraci jen upozorneni. Maloktery gynekolog prevezme do pece tehotnou na to bacha ![]()
@Geeria to ze nema extra novy pristtoj neznamena ze nemuze provest kvalitne UZ. S lekarem plati co pisu vys, bacha na to ![]()