2. screening - dotaz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
4.5.14 07:50

@Geeria a on nema UZ v ordinaci? Co treba moznost ze ti ho udela sam?

@adell pokud je ona normalne dela zadanku ti asi nenapise, muzes pak jit jeste na jeden ale jako samoplatce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
4.5.14 07:52

@Lucie451 mě se zdá že té mojí jde spíš o prachy od pojišťovny, utz sice má, ale takový ten klasický. v prvním těhu jsem chodila jinam a dr. mě taky posílala do nemocnice. tahle to prý dělá sama. jsem připravená jí říct o žádanku a pokud bude dělat nějaké cavyky raději se přeregistruji někam jinam. naštěstí na to mám ještě čas, ale jsou to pro mě zbytečné komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
4.5.14 08:01

Ja by som sa teda objednala sama..jak jako ze neni treba? Za cca 7 tyzdnov sa na miminku tolik toho zmeni a este aj dovytvara, urcite by so, chcela vediet, ci je vsetko ok..Moj dr mi robil vsetky utz u seba..ma vyborny pristroj a aj specifikaciu na to..na utz ve 30.tyzdni jdu taky k nemu..hezky si od svojho vyzadej zadanku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
4.5.14 09:33

@Lucie451 optam se na to v pondeli v rizikovce… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.5.14 10:03

Mě dělá normální ultrazvuk vždy po měsíci když jdu na kontrolu, ale nemá nějak extra nový přístroj. Když jsem se objednala na první screening sama tak se divil a ptal se jak mě tahle možnost napadla. Když jsem byla na kontrole posledně tak jsem čekala, že se sám zmíní o druhém screeningu ve 20.tt, napíše žádanku a ono nic:( tak jsem se ho zeptala jestli mě na něj někam pošle a prý ne. Pokud jsou testy ok tak není důvod. Přitom první jsem si platila, tenhle má platit pojišťovna tak nevím o co mu jde:( V pondělí se objednám zase sama a bude. Je to moje dítě, tak nehodlám něco zanedbat kvůli nezodpovědnému lékaři! Nejraději bych ho změnila hned, ale nevím jestli nepočkat do porodu a až pak ho změnit… V polovině těhu mi to přijde divný, ale nevim no:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
4.5.14 18:46

@adell to tě chápu jednala bych stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
4.5.14 19:56

@Geeria ja zmenila ve 30.tt, pozde neni nikdy ;) nejde ani tak moc o samotný stroj jako o specializaci, na oba screeningy je potřeba. Obyčejný gyndr to dělat nemůže. Lepší utz je určite plus. Už to ze to platí pojišťovna dokazuje ze to potřebné určite je. Určite se objednej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.5.14 20:24

@adell rict muzes o co chces, ale pokud ona na to ma opravneni je provadet neni duvod te posilat jinam.
S tou preregistraci jen upozorneni. Maloktery gynekolog prevezme do pece tehotnou na to bacha 8)

@Geeria to ze nema extra novy pristtoj neznamena ze nemuze provest kvalitne UZ. S lekarem plati co pisu vys, bacha na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí