Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem 23.týden a asi se mi spustilo mlíko?
vrátili jsme se s přítelem z procházky, sundala jsem bundu a na tričku i přes podprsenku 2 mokrý fleky…teď když si o prsa nějak zavadím, teče z nich taková bílá až nažloutlá tekutina…prsa mě nijak nebolí, ale není na tohle trošku brzo? doteď jsem myslela že to příjde až po porodu ![]()
To je normální, fleky z mleziva. Já byla v půlce těhotenství stanovat a na té tvrdé zemi se mi to zmáčklo tak, že mlezivo proteklo skrz spacák ![]()
To bude mlezivo, někomu se dělá už před porodem, já teda měla jen pár kapek, ale pozorovala jsem to dva měsíce před termínem
To je mlezivo, tělo už se připravuje. Kup si vložky do podprsenky ať se nestane nehoda a je to ![]()
Jojo, mlezivo, me se spustilo kolem 5. mesice, no a obcas to byl mazec
Ted pred porodem to jsou uz takove narazovky ![]()
Už týden mě taky teče mlezivo. Skoro neustále a už mě to štve
zvláště doma, nesnáším podprsenku.
@raquel96 Mlezivo v tomto týdnu těhotenství je úplně normální. Hlavně se mlezivo nepokoušej „vymačkávat“ ![]()
Mě se mlezivo u dcery dělalo ve 20tt, tedka u syna v 18tt, je to normální ![]()
@raquel96 píše:
Ahoj holky, jsem 23.týden a asi se mi spustilo mlíko?vrátili jsme se s přítelem z procházky, sundala jsem bundu a na tričku i přes podprsenku 2 mokrý fleky…teď když si o prsa nějak zavadím, teče z nich taková bílá až nažloutlá tekutina…prsa mě nijak nebolí, ale není na tohle trošku brzo? doteď jsem myslela že to příjde až po porodu
je to normální, spouští se i mnohem dříve ![]()
Holky mě se mlezivo nikdy nespustilo, po porodu jsme neměla ani mlíko, ted přemýšlím až budeme chtít druhý myslíte že se to zase zopakuje?