Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Proč by to nebylo normální? Já tam cítila ruce od chvíle, kdy bylo dítě hlavou dolů, původně jsem si myslela, že nohy, ale podle ultrazvuku ruce ![]()
Take jsem to tak ze zacatku mela. Ja bude mimi rust, bude se zvětšovat děloha a bude to určitě lepší…
@Anonymní píše:
Holky jsem 24 tyden a pohyby citim strasne dole. Vylozene hluboko pod pupkem. Kdyz to napisu narovinu, tak az tam, kde zacina ochlupeniTlaci hrozne na mocak, je to normalni?
Jo je. Ja mela dny, kdy sem malou cejtila jenom dole..a pak treba za par dni zas nahoře, pak na boku a taaak:-)
@Anonymní píše:
Holky jsem 24 tyden a pohyby citim strasne dole. Vylozene hluboko pod pupkem. Kdyz to napisu narovinu, tak az tam, kde zacina ochlupeniTlaci hrozne na mocak, je to normalni?
Je
Buď ráda, že ti nekope do žeber. Já se kolikrát ani nemohla pořádně nadechnout, když se malá rozhodla, že se mně tam opře.
Je to normální, jsem taky 24t a cítím pohyby dole, hluboko v břiše, občas kolem pupku po stranách.
Taky jsem to tak měla..Dneska jsem 28 tt a už je to cítit o dost výš..Neboj, vše je v pořádku. ![]()
Je to normální. Taky se mi v tomhle období zdálo ze je moc dole. ![]()
Holky diky, me jde o to, ze driv jsem ho citila vsude a ted je to uz 4 den kdy se presunul uplne dolu a hrozne tlaci na mocak, je to desne neprijemny. Vycuram se a za 5 minut mam pocit, ze mam uplne plny mocak.
@Anonymní píše:
Holky diky, me jde o to, ze driv jsem ho citila vsude a ted je to uz 4 den kdy se presunul uplne dolu a hrozne tlaci na mocak, je to desne neprijemny. Vycuram se a za 5 minut mam pocit, ze mam uplne plny mocak.
Tak se podivej na to, kde je mimco schovane. Ono se pak posune nahoru. A az se pretoci hlavou dolu pred porodem, tak to bude mnohem horsi.
Mě mimino vyloženě kopalo do zadku zevnitř. To byla chuťovka. Tanec na močáku byla proti tomu pohádka ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, já jsem 26+4.. a občas mám pocit že jí mám " dole "
párkrát na WC jsem si snad ani nebyla jistá jestli nerodíme
Ale je pravda že já mám rizikové těhotenství a placentu dole, to se prý cítí jinak. Tak nevím ![]()
Holky jsem 24 tyden a pohyby citim strasne dole. Vylozene hluboko pod pupkem. Kdyz to napisu narovinu, tak az tam, kde zacina ochlupeni
Tlaci hrozne na mocak, je to normalni?