24 týden a pohyby moc dole

Anonymní
4.6.18 20:59

24 tyden a pohyby moc dole

Holky jsem 24 tyden a pohyby citim strasne dole. Vylozene hluboko pod pupkem. Kdyz to napisu narovinu, tak az tam, kde zacina ochlupeni :dance: Tlaci hrozne na mocak, je to normalni?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
4.6.18 21:04

Proč by to nebylo normální? Já tam cítila ruce od chvíle, kdy bylo dítě hlavou dolů, původně jsem si myslela, že nohy, ale podle ultrazvuku ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
4.6.18 21:04

Take jsem to tak ze zacatku mela. Ja bude mimi rust, bude se zvětšovat děloha a bude to určitě lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
4.6.18 21:05
@Anonymní píše:
Holky jsem 24 tyden a pohyby citim strasne dole. Vylozene hluboko pod pupkem. Kdyz to napisu narovinu, tak az tam, kde zacina ochlupeni :dance: Tlaci hrozne na mocak, je to normalni?

Jo je. Ja mela dny, kdy sem malou cejtila jenom dole..a pak treba za par dni zas nahoře, pak na boku a taaak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.6.18 21:16
@Anonymní píše:

Je :) Buď ráda, že ti nekope do žeber. Já se kolikrát ani nemohla pořádně nadechnout, když se malá rozhodla, že se mně tam opře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
4.6.18 21:18

Je to normální, jsem taky 24t a cítím pohyby dole, hluboko v břiše, občas kolem pupku po stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.6.18 21:21

Taky jsem to tak měla..Dneska jsem 28 tt a už je to cítit o dost výš..Neboj, vše je v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45812
4.6.18 21:27

Je to normální. Taky se mi v tomhle období zdálo ze je moc dole. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.18 21:34

Holky diky, me jde o to, ze driv jsem ho citila vsude a ted je to uz 4 den kdy se presunul uplne dolu a hrozne tlaci na mocak, je to desne neprijemny. Vycuram se a za 5 minut mam pocit, ze mam uplne plny mocak.

• Citovat
  • Upravit
21091
4.6.18 21:36
@Anonymní píše:
Holky diky, me jde o to, ze driv jsem ho citila vsude a ted je to uz 4 den kdy se presunul uplne dolu a hrozne tlaci na mocak, je to desne neprijemny. Vycuram se a za 5 minut mam pocit, ze mam uplne plny mocak.

Tak se podivej na to, kde je mimco schovane. Ono se pak posune nahoru. A az se pretoci hlavou dolu pred porodem, tak to bude mnohem horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.6.18 22:11

Mě mimino vyloženě kopalo do zadku zevnitř. To byla chuťovka. Tanec na močáku byla proti tomu pohádka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Linamati
4.6.18 22:45
@Anonymní píše:

Ahoj, já jsem 26+4.. a občas mám pocit že jí mám " dole " :lol: párkrát na WC jsem si snad ani nebyla jistá jestli nerodíme :lol: Ale je pravda že já mám rizikové těhotenství a placentu dole, to se prý cítí jinak. Tak nevím :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky