Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Může se klidně jednat o cystu, zpoždění z důvodu stresu nebo nemoci…
Ono je hodně důvodu, proč to nemusíš mít. Udělej si test třeba az ve středu, to už by mělo být spolehlivé
Už zase? Prostě ještě pár dní počkej. Test zopakuj, pak si případně dojdi na gyndu a hlavně se už chraňte.
No to se nedivím. Přitom je tolik možností ochrany ![]()
@JancaS84 No příště už to riskovat nebudu…takže rčení: všechno zlý, je pro něco dobrý platí. To už se mi potvrdilo hodněkrát. Spíš mě zajímalo, jestli se dá spolehnout na ten test…když vyšel teď negativní, jestli to není brzo.
Těžko říct když nevíš kdy mohla být ovulace. Může být ještě brzo.
Ahoj holky, prosím o radu. Už od pondělí mám pocit, že to dostanu- během týdne několikrát intenzivní sex, myslela jsem, že se to popožene, ale zatím nic. Těhotenství v plánu není. Zkoušela jsem test 27.DC, vyšel negativní, myslíte, že můžu brát jako spolehlivý výsledek? Nutno říct, že mám cykly v rozmezí 21-26 dní, ale nejčastěji mám MS tak po těch 23 dnech. A taky u obou dětí se mi vždy ukázala na testu druhá čárka (slaboučká) už den před tím, než jsem to měla dostat…tak si říkám, jestli se tím můžu uklidnit, že už by to bylo vidět, ale bylo to s jiným partnerem. Myslíte, že to můžu mít třeba rozhazeny i z důvodu výměny partnera?? Moc díky!