2x za sebou placená OČR?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ano, jde to. Už jsem to absolvovala též.
Musí mezitím být jen malá pauza, stačí aby dítě bylo jeden den zdravé, ve školce, víkend nebo tak a pak už může být další očr. V mém případě jedna nemoc ale prostě se to po týdnu rozjelo na antibiotika a nebyl v tom problém. ono to ani kolikrát prostě jinak nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@CokeLady ono pokud máš rozumnou doktorku, tak se s ní domluvíš. Moje kamarádka měla jednou psané očr střídavě na dvě děti i když nemocné bylo jen jedno ale právě to bylo na dýl. Akorát nevím, myslím, že to druhé radši nechala doma, aby to nekolidovalo kvůli školce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam to ted presne tak. Dostala jsem na syna ocr, v nedele se ukoncilo, a v utery mi bylo vystaveno nove. Jakou diagnozu tam napsala ani nevim, ale maporad to same. Taze ocr jsem mela prerusene jen na 1 den..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 koukam na to a je tam jen jmeno ditete, adresa a rodne cislo. A ze onemocnel jen..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaP ano a dr. To nikam na ČSSZ neposílá…nám i dr.to dala celý ať si tam napíšeme datum, jaky potřebujeme..žádna diagnoza.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tuhle věc zrovna tento týden řešila s naším pediatrem a naší mzdovou účetní. Stačí přerušit OČR na jeden den, buď jít na jeden den do práce nebo si vzít dovolenou (zaměstnané matky) a může být vypsáno nové OČR. Doktorka si ale do PC psala na druhé OČR jinou diagnózu, u nás to odpovídalo realitě, synovi se k jedné nemoci přidala druhá, takže musím zůstat doma déle, než jsem původně plánovala a samozřejmě nechci být doma zadarmo. Než jsem se s doktorkou domluvila, zjistila jsem si informace na webu OSSZ, takže jsem věděla, že při jiné diagnóze můžu po jednodenní přestávce dostat OČR nové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit