3 letá prohlídka - problém a hysterák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2094
22.6.22 15:08
:hug:

Zakladatelko klid :srdce: Já si myslím že každé dítko občas u doktora ztropí pořádnou scénu. Můj syn jednou po jednom kardiologovi dokonce hodil autíčko. :oops: Někam zapadlo a já byla psychicky tak vyřízená že už jsem neměla na to ho tam hledat tak jsme odešli prostě bez autíčka. :mrgreen: No já jen aby jsi věděla že jsou ještě daleko horší děti než je tvůj syn. Heleď a nepomohlo by třeba kdyby jsi mu pořídila nějaký ten dětský lékařský kufřík a že byste si spolu hráli na doktora, na sestřičku, na pacienta aby zkrátka se zbavil strachu a věděl že prostě dětské středisko není nepřátelské místo. Jinak já si myslím že takové ty poznámky o tom že je syn rozmazlený to jsi teda ten lékař taky mohl odpustit přeci pracuje s dětmi tak by na něco takového měl být v rámci možností zvyklý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
22.6.22 15:12

@hani28 No přesně tak když je dítě vystresované a do toho ještě na něj doktor začne houkat tak je to většinou ještě daleko horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
22.6.22 15:31

Jasně, tříleté dítě má na povel sklapnout podpatky a v nepříjemné situaci zatnout zuby a hlavně na slovo poslouchat… :lol:
Po vyšetření pak může jít dopsat tu sonátu a připravit si na další den prezentaci o zvládání emocí :lol:

Chápu, že to je fakt nepříjemné, ale jsi normální maminka s normálním dítětem, pak doktor asi bude patřit mezi méně odolné kusy když ho rozhodí normální chování tříletého dítěte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí