Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zakladatelko klid
Já si myslím že každé dítko občas u doktora ztropí pořádnou scénu. Můj syn jednou po jednom kardiologovi dokonce hodil autíčko.
Někam zapadlo a já byla psychicky tak vyřízená že už jsem neměla na to ho tam hledat tak jsme odešli prostě bez autíčka.
No já jen aby jsi věděla že jsou ještě daleko horší děti než je tvůj syn. Heleď a nepomohlo by třeba kdyby jsi mu pořídila nějaký ten dětský lékařský kufřík a že byste si spolu hráli na doktora, na sestřičku, na pacienta aby zkrátka se zbavil strachu a věděl že prostě dětské středisko není nepřátelské místo. Jinak já si myslím že takové ty poznámky o tom že je syn rozmazlený to jsi teda ten lékař taky mohl odpustit přeci pracuje s dětmi tak by na něco takového měl být v rámci možností zvyklý ![]()
@hani28 No přesně tak když je dítě vystresované a do toho ještě na něj doktor začne houkat tak je to většinou ještě daleko horší ![]()
Jasně, tříleté dítě má na povel sklapnout podpatky a v nepříjemné situaci zatnout zuby a hlavně na slovo poslouchat… ![]()
Po vyšetření pak může jít dopsat tu sonátu a připravit si na další den prezentaci o zvládání emocí ![]()
Chápu, že to je fakt nepříjemné, ale jsi normální maminka s normálním dítětem, pak doktor asi bude patřit mezi méně odolné kusy když ho rozhodí normální chování tříletého dítěte ![]()