3 platíčka po sobě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.7.11 10:54

3 platíčka po sobě?

Potřebuji poradit, jestli je možné vzít 3 platíčka prášků po sobě bez přestávky na menstruaci? Loni v létě jsem si vzala 2 platíčka po sobě a neměla jsem nejmenší problém, ale nevím jestli 3 nejsou už moc. Jedu za prázdniny 2× na vodu a menstruace mi vychází přesně na tyto termíny a někdo možná ví, že mít menstruaci když jste celý den na vodě není nic příjemného, navíc se bojím nějaké infekce…Prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
7.7.11 11:01

já jsem brala klidně i půl rok bez přestávky a nebyl problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
7.7.11 11:38

Dělám to tak už léta, není čeho se bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
7.7.11 11:39

Z důvodu velké chudokrevnosti jsem to měla i přímo nařízené od doktora, takže určitě žáden velký problém to nebude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
7.7.11 12:11

Brala jsem to takhle celou potápěčskou sezonu - takže od března do listopadu a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.7.11 12:11

ja takhle brala antikoncepci sest let bez prestavky..neni nic krasnejsiho nez nemit MS vubec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
7.7.11 12:35

Ähoj, já bych se nebála, když se to nestane pravidlem, tak si myslím, že je to OK. Na prázdniny u moře jsem to taky tak dělala, když jsme tam byli na 6 týdnů. Ale myslím, že existuje i antiko jako bez přestávky, můžeš se zkusit zeptat svého dr. Ale nebála bych se.

• Citovat
  • Upravit
7576
7.7.11 12:37

Ano, pokud je to jednofázová HA (všechny tabletky stejné). Dělala jsem po poradě s mudrou pauzu jen cca 3× do roka, je to k tělu i šetrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.7.11 21:20

Jak je tu již zmiňováno..u jednofázové HAK to lze 100%…já to takhle užívala na doporučení lékaře, v tahu i 4-6 měsíců kvůli migrénám, které se mi spouštěly vždy s menstruací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.7.11 19:10

3 platíčka jsou určitě v pohodě. Většinou beru po sobě 2 nebo 3. Akorát gynekoložka mi doporučila, abych si čas od času udělala těhu test, že nic není stoprocentní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí