39+4 a kvasinková infekce

1260
17.10.19 20:25

39+4 a kvasinkova infekce

Ahoj holky, mam hrozny problem. Vcera jsem citila po kontrole u Dr. Mirne paleni tam dole, pricitala jsem to vysetreni a take holeni pred kontrolou. Dnes se mi vsak naplno rozjela kvasinkova infekce, paleni, svedeni… Vsak to mnohe znate. Za celou dobu tehotenstvi nic a ted BUM par dni pred porodem. Doktorka mi po telefonu doporucila boraxove globule a canesten. Cvicila jsem do teto doby pravidelne s aniballem, ale ted mam pry smulu. Ted bude hraz krehci a bude mit sklon se vic trhat. Tak jsem z toho nestastna. Myslite, ze do porodu se mam s aniballem radeji rozloucit a neriskovat poraneni? Mate zkusenost s kvasinkami pri porodu? Muze to ohrozit dite? Jsem celkem zoufala… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2084
17.10.19 20:31

Měla jsem před dvěma porody, ale dřív, měla jsem víc času na zaléčení.. taky mi tenkrát doktor říkal, že je pak sliznice i hráz křehčí… dej ty boraxové globule a radši to ničím nedráždi :) držím palce, ať to zmizí stejně rychle jak to přišlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68956
17.10.19 20:35

Dítě by to ohrozit nemělo, jen opravdu může být hráz křehčí, takže bych tam dole s ničím neblbnula a poctivě léčila. Já trpěla na kvasinky celé těhotenství, pak už to ani neřešili s tím, že to budou řešit až ke konci právě kvůli křehkosti sliznic, ale stejně se to nějak nestihlo. Dítě OK, porod bez nástřihu. Takže nepanikař, víc než poctivou léčbu s tím stejně nezmůžeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
17.10.19 21:16

Na dítě to nemá vliv max moucnivku v pusince bude mít a to může mít i bez toho, já brala macmiror 4 tablety s porodila jsem, na konci jsem se natrhla ale spíš špatnou radou PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
17.10.19 21:31

Dekuju, trochu jsem se uklidnila, neco si jeste nactu o te moucnivce… :roll: poctive lecim a mazu, ale ted uplne na konci je to proste moje vyplnena nocni mura…jak jsem chtela mit uz porod za sebou, tak bych byla rada, kdybych to mohla nejdriv vylecit… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.10.19 22:26

Měla jsem taky na konci a v pohodě… stihla jsem i dolecit, rodila jsem nakonec 40+6 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí