Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky prosim chci se zeptat zda jste mel nekdo smulu na 3D UTZ ze mimi bylo otocene oblicejickem dovnitr a nebylo videt ani pohlaví
Jdu ve stredu a docela se toho obavam jelikoz prvni dcera takhle byla otocena ale to jeste nebyl 3D UTZ
Dekuji za odpovedi ![]()
nikitanikita píše:
Maminky prosim chci se zeptat zda jste mel nekdo smulu na 3D UTZ ze mimi bylo otocene oblicejickem dovnitr a nebylo videt ani pohlavíJdu ve stredu a docela se toho obavam jelikoz prvni dcera takhle byla otocena ale to jeste nebyl 3D UTZ
Dekuji za odpovedi
tak stat se muze, kamaradka to tak mela. Poslali ji se projit, dala kafco, a nepomohlo. Tak ji objednali na jiny termin a pak uz OK.
..
ahojky, taky se mi prcek pořád otáčel všelijak jen né tak, aby šel hezky vidět. Dr. to zkoušel natáčet 10min a v podstatě z té nahrávky vůbec nic nebylo, tak mě poslal domů s tím, že mám přijít za týden a že to dotočíme a snad budeme mít víc stěstí
!!!A měli
!!!Vůbec se neboj, že by ti dr. natačel mimi aniž by šel hezky vidět a tu nahrávku by ti dal!!!Myslím, že si i ten dr. uvědomuje, že za to platíš nehezké peníze
tak bys z toho chtěla něco mít
!!!Takže ať ti to výjde hned napoprvé a přeji ať je mimi zdravoučké
!!!!!
Já se taky v budoucnu chystám na 3D , ale u nás je přímo napsáno, že pokud se miminko neotočí a nebude nic vidět, tak se objednává další termín a ten je zdarma. ![]()
já taky měla menší smůlu,syn měl zabořenou hlavu v placentě a moc nebyl vidět obličej,ale čekaly jsme a vyplatilo se to a nakonec mám krásnou fotku jak si cucá paleček…
![]()
Ahojky, tak u prvního jsem měla u svý dr. zaplacenej nadstandard, takže 3Dutz mi dělala asi 5× a nemám z toho ani jednu fotku ani video
malej byl zabořenej v placentě a vůbec se neukázal. Teď u druhého těhu na 3D nejdu a počkám si na originál:-)