3D UTZ

780
17.9.10 09:37

3D UTZ

Maminky prosim chci se zeptat zda jste mel nekdo smulu na 3D UTZ ze mimi bylo otocene oblicejickem dovnitr a nebylo videt ani pohlaví :cry: Jdu ve stredu a docela se toho obavam jelikoz prvni dcera takhle byla otocena ale to jeste nebyl 3D UTZ :-? Dekuji za odpovedi :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1277
17.9.10 09:54
nikitanikita píše:
Maminky prosim chci se zeptat zda jste mel nekdo smulu na 3D UTZ ze mimi bylo otocene oblicejickem dovnitr a nebylo videt ani pohlaví :cry: Jdu ve stredu a docela se toho obavam jelikoz prvni dcera takhle byla otocena ale to jeste nebyl 3D UTZ :-? Dekuji za odpovedi :huban:

tak stat se muze, kamaradka to tak mela. Poslali ji se projit, dala kafco, a nepomohlo. Tak ji objednali na jiny termin a pak uz OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.10 09:59

mě to taky neřekli na 3D ale až v 32tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
17.9.10 10:02

.. :lol: ahojky, taky se mi prcek pořád otáčel všelijak jen né tak, aby šel hezky vidět. Dr. to zkoušel natáčet 10min a v podstatě z té nahrávky vůbec nic nebylo, tak mě poslal domů s tím, že mám přijít za týden a že to dotočíme a snad budeme mít víc stěstí :nevim: !!!A měli :dance: !!!Vůbec se neboj, že by ti dr. natačel mimi aniž by šel hezky vidět a tu nahrávku by ti dal!!!Myslím, že si i ten dr. uvědomuje, že za to platíš nehezké peníze :-? tak bys z toho chtěla něco mít :wink: !!!Takže ať ti to výjde hned napoprvé a přeji ať je mimi zdravoučké :kytka: :mavam: :mavam: :mavam: !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
17.9.10 10:05

Dekuji holky musim na to prad myslet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
17.9.10 10:06

Já se taky v budoucnu chystám na 3D , ale u nás je přímo napsáno, že pokud se miminko neotočí a nebude nic vidět, tak se objednává další termín a ten je zdarma. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
17.9.10 10:24

Fakt tak to jo ono zrovna 1000kč v dnešní dobe neni málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
17.9.10 11:43

já taky měla menší smůlu,syn měl zabořenou hlavu v placentě a moc nebyl vidět obličej,ale čekaly jsme a vyplatilo se to a nakonec mám krásnou fotku jak si cucá paleček… :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
17.9.10 12:00
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
17.9.10 21:32

Ahojky, tak u prvního jsem měla u svý dr. zaplacenej nadstandard, takže 3Dutz mi dělala asi 5× a nemám z toho ani jednu fotku ani video :-? malej byl zabořenej v placentě a vůbec se neukázal. Teď u druhého těhu na 3D nejdu a počkám si na originál:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí