3. měsíční miminko má průjem

202
7.7.18 22:36

3.měsiční mimi má průjem

Dobrý večer maminky ;)
Mám dotaz, první měsíc jsme byli na Hippu, pak mi ho přestala pít, změnila jsem mlíčko na Hami.. ale po tom Hami má průjem :,( někdy má strašně tekutou, někdy má trochu řidší ale od té doby co dávám Hami má jen průjem :(, jsou nějaké kapky nebo tak? 8o jsem prvorodička takže nemám takový přehled… napadlo mě že bych změnila mléko ale ona to Hami miluje :D Co Vám pomohlo, budu moc ráda za každou radu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
228
7.7.18 22:51

Nekdy trva delsi dobu, treba 2 tydny nez si zvyknou na zmenu mlika. Zkus dat stavu z mrkve nebo to mliko rozdelej do odvaru z ryze. Nam to na prujem pomohlo. Davala jsem i kapky Hylak, ale nevim jestli 3 mesicni muze…zeptej se kdyztak v lekarne. Tak at to brzy prejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.7.18 23:15

@vtipna
Ale Hami pije už dva měsíce, dávám ji denně 5 kapek probiomaxik a večer 1 kapku vigantolu, zítra zkusím ten odvar z ryze a uvidíme no ..
A v Pondělí zavolám doktorce.. nebo ještě zkusím změnit mléko..
když pila měsíc Hippu tak průjem neměla, kakala hustější jak míchaná vejce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
7.7.18 23:45

@kikeciperka to už má dva měsíce průjem a řešíš to až teď? Docela brzo..já šílela po průjmu který trval tři dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.7.18 20:21

Prujem ma fakt dva mesice? :roll: Aby nebyla dehydrovana!! Tak to je na zmenu mlika no. I kdyz by se to nemelo casto. My jsme na Nutrilonu a bez potizi. Jinak obvykle po UM maj spis zacpu. To res radeji s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.19 11:43

3mesicni Mimi má průjem

Čauky chtěla sem se zeptat syn má průjem je plně kojen..byla sem u doktora ten nám naordinoval odvar z rýže a prášky rozpustný na dehydrataci atd..Malej brečí protože chce prso a mlíko po odvaru mi zvrací nemá horečky nic..a připadá mi že má hlad furt když mu nedam prso rve a rve dokud mu ho nedám.. :,( takže to dělám tak že mu dám kaši a na to prso..a stejnak má takovou vodnatou stolici nevím už co mám dělat sem stoho hotová..vynechala sem i mléčné výrobky sladký..a hlavně už sem stoho tak vedle že už pořádně nepoznám co je průjem protože kojené děti mají přeci řídkou stolici..maliho nic nebolí je v pohodě..dneska v noci dvakrát voodnaty a do teď ještě nekakal odvar sem dnes nedala..nevíte někdo jestli je to v pohodě nebo jestli už moc plasim je to první miminko tak trošku možná fakt plasim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.11.19 17:35

A co odstrikat a smíchat mlíko s tím rýžovým odvarem do lahvičky…nebo mě pomohlo když jsem si dala vlákninu, mrkev nebo něco co staví, oni to v tom malíčku dostanou do sebe… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.11.19 17:45

@Malinka222 z mých dětí jsme měli u jednoho problém s Vigantolem (prujem po něm), druhé dítě alergie na BKM a pomohlo přestat u mě jíst vše s mlikem. Řidší stolice být může, neměla by páchnout kysele, dítě nesmí hubnout, mít bolesti. Jinak řidší stolička U KOJENÉHO dítěte nemusí vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.19 09:16

@4-1.cz taky sem teď přestala jíst mléčné výrobky tak uvidím on mi právě Doktor zakázal mu dávat prso jenže to fakt nejde on mi v noci brečí že chce prso ne odvary je to těžký mu to prso nedávat.. :(se bojím aby to neměl s toho že mu to prso dávám zkusím dnes odstrikat a zmiichat to s tou mléčnou rýží a uvidíme známí říkají že nemám plašit pokud nemá horečky a krev ve stolici a má chuť k jídlu tak je to ok ale já se bojím..no.on se směje nebrečí je ok jen má tu stolici no takovou😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.11.19 09:37

A co zkusit probiotika, aby se mu to traveni zpravilo? My jsme meli taky prujem cca ve tretim mesici, odvar z ryze vubec nepomohl. Tak jsme zacali davat probiotika Biopron a po par dnech se to dalo do normy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.11.19 10:08

@Malinka222 nejsem doktor, ale já bych kojit nepřestala protože hodně pít a dostávat všechny obranné a výživné látky z mléka potřebuje při průjmu o to víc. Dala bych probiotika, sobě dietu, rýžový odvar s troškou černého čaje a fenyklu ale kojila bych dal. Zavolej jinému doktorovi a laktační poradkyní jeden názor je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.19 11:21

Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.19 17:51

Čauky lidičky tak sem začla malimu vařit mrkev mixovat a dávám mu to lžičkou a průjem už mizí takže mám radost žádný odvary z rýže atd mrkev je top a navíc mu chutná do toho sem začla jíst probiotika takže super :lol: a prso normálně dávám žádný že nedávat prso..jak řek doktor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.20 12:13

5 měsíční miminko se v noci budi často

Dobrý den chci se zeptat mám 5 měsíčního chlapečka dřív spal krásně v noci po 3 h se budil na kojení teď je to fakt často připadá mi že to je každých 10.min chce prso nepapa jen dudla chce bejt u mě dělá to už 3 den :( :( nevím jestli to nedělá skrz zoubky protože má natekle dásně furt má něco v puse a je mrzutej vzteklejší poslední dobou :? Nebo nevím proč to dělá bojím se jestli mu něco není.. On usne dám ho do postýlky a cca po hodině začne brečet jak blázen dám ho k prsů a je klid a takhle to udělá 3krat 4 za noc :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.20 11:07

5 měsíční miminko se v noci budi často

Dobrý den chci se zeptat mám 5 měsíčního chlapečka dřív spal krásně v noci po 3 h se budil na kojení teď je to fakt často připadá mi že to je každých 10.min chce prso nepapa jen dudla chce bejt u mě dělá to už 3 den :( :( nevím jestli to nedělá skrz zoubky protože má natekle dásně furt má něco v puse a je mrzutej vzteklejší poslední dobou :? Nebo nevím proč to dělá bojím se jestli mu něco není.. On usne dám ho do postýlky a cca po hodině začne brečet jak blázen dám ho k prsů a je klid a takhle to udělá 3krat 4 za noc :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí