Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katalpaz píše: Více
Ahoj, chápu správně, že píšeš o rizikové poradně u Apolináře? Mě to taky čeká. Můžu se tě zeptat, jak často tam chodíš? Já mám informaci, že se tam chodí zpravidla jednou měsíčně (v případě potřeby samozřejmě častěji), ale přiznám se, že to mi u rizikového těhotenství přijde jako poměrně dlouhý interval ![]()
@UrticaUrens píše: Více
Ahoj, na tohle asi nedokážu úplně odpovědět a myslím, že je to dost individuální. Taky záleží, v jakém jsi trimestru a co řešíš, pochopila jsem, že když už mám současnou léčbu, tak už by se víc stejně nedalo v prvním trimestru udělat. Zatím jsem tam byla 2×, interval byl 4 týdny, ale mezitím jsem byla ještě u své gynekoložky a před příští kontrolou mám zase prvotrimestrální screening. Asi když by se třeba zkracoval čípek v druhé polovině těhotenství, třeba by byly kontroly častější, ale to si jen domýšlím. Takže nejlíp zeptat se na to/domluvit se až tam.
@Tyna23349 píše: Více
Ja, nakonec to vyslo po PGT-A (ivf) v kombinaci s imunoglobukinem. Nechala jsem si udelat vysetreni NK bunek z delohy (z krve byla imunologie vicemene ok az na hranicni hodnoty “lecene” clexane).
Bez rozsirene imunologie s odberem z delohy, bych na tvem miste do niceho nesla. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.