50 na krku a práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A těch dvacet let před dětmi jsi něco dělala? Nějaké vzdělání máš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, táhne mě 50 a mám dvě malé děti. Zkrátka neumím se tzv. prodat, napsat pořádně životopis a na pohovoru odpovídat na všechny ty otátky. Jsem úplně stracená.
poradíte někdo, jak se s tím poprat? měla bych pracovat ještě 20 let, ale už teď si připadám úplně k ničemu.
zrovna to na mě padlo. Chlap mi vyčítá, že se válím doma. Pravda, že domácnost dost zanedbávám…
Nějaké rady. kromě jít se zastřelit?
A jakou máš školu? Já zatím práci mám, ale kdybych nezvládala, tak to jistí Lidl. Je mi teda za půl roku 40, ale v mých padesáti ještě bude syn na škole. Takže budu dělat ještě 30 let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tvoje předchozí zaměstnání? Jak dlouho si měla pauzu od práce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vejilka píše:
A tvoje předchozí zaměstnání? Jak dlouho si měla pauzu od práce?
9 let, před tím jsem prodávala
- Citovat
- Upravit
V současnosti najde práci skoro každý. Jsi prodavačka, tak jdi prodávat. Jakou jinou radu čekáš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon píše:
Odkud jsi a jakou práci očekáváš?
z Karvinska a na ranní směnu
- Citovat
- Upravit
@divine woman píše:
V současnosti najde práci skoro každý. Jsi prodavačka, tak jdi prodávat. Jakou jinou radu čekáš?
máš problém s pochopením psaného textu?
- Citovat
- Upravit
Co si dělala ty 2-3 roky po rodičovské? Děti jsou snad přes den ve škole. Nedivím se chlapovi, že si ztěžuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
máš problém s pochopením psaného textu?
Ne, nemám. Máš doma 2 školáky, tak kde je problém. Většina žen jde do práce ve 2 nebo 3 letech mladšího dítěte. A existují i zkrácené úvazky. Tvůj muž má celkem trpělivost. Do supermáčů vezmou každého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
z Karvinska a na ranní směnu
Z Karvinska a prodavačka pouze na ranní směnu - to je těžké sousto.
A zkrácený úvazek k tomu už by bylo skoro sci-fi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, táhne mě 50 a mám dvě malé děti. Zkrátka neumím se tzv. prodat, napsat pořádně životopis a na pohovoru odpovídat na všechny ty otátky. Jsem úplně stracená.
?
poradíte někdo, jak se s tím poprat? měla bych pracovat ještě 20 let, ale už teď si připadám úplně k ničemu.
zrovna to na mě padlo. Chlap mi vyčítá, že se válím doma. Pravda, že domácnost dost zanedbávám…
Nějaké rady. kromě jít se zastřelit