Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda zpoždění máš docela velký, pokud máš pravidelnou ms. Ve dvou případech se mi až po limitu objevil na testech dušík a vždycky to bylo těhotenství. Takže ano, je dost pravděpodobné, že jsi těhotná ![]()
Ze zacatku tehu jsem taky ducha mela az po limitu…ale testovala jsem cca 10 dni po ovulaci, takze jeste nez mela ms prijit…v dobe ms uz byla normalni carka..ale zalezi kdy jsi mela ovulaci…jestli treba ke konci cyklu, tak to urcite mozny je…:)
Ahoj mě když se vždy objevila slabá čárka tak sem byla těhu. takže blahopřeji pravděpodobně určitě je to těhotenství.
Já nevím kdy jsem měla ovu ale dušíky se mi objevily až po limitu jestli to neva
Moc ti to přeji doufám že ted i na mě se štěstí usměje a dej když tak vědít jestli je to sto pro ju budu držet palečky. ![]()
Sabinko děkuju moc byla bych šťastná pač se pokoušíme už 4 roky bez úspěchu prošla jsem 4 iui a furt nic tak třeba teď to vyjde přeju to i tobě…
Musí já sem si to taky moc přála a nešlo to a jak je to ze zhora daný tak je to tam budu na tebe myslet a moc ty to přát ![]()
No samozřejmě je možné těhu ale jestli jsou jen duchy a nebudou sílit, ob den by to mělo být viditelné tak je možná i cysta. já měla duchy už 28DC a 36DC dálnice
A cysta ta se udělá jen tak? a to je něco špatného ta cysta?
Ja na zacatku tehu mela malou cystu na vsjecniku…postupne se vstrebala…
Dělala jsaem si ted test a nevidím na něm nic chtěla jsem sem dát foto ale nejde mi to sem dát
![]()
@Anonymní píše:
Dělala jsaem si ted test a nevidím na něm nic chtěla jsem sem dát foto ale nejde mi to sem dát![]()
musí se testovat stále stejným testem a hned ráno. cysta se udělá sama a většinou s ms praskne. jednou jsem měla že testy nesílily a pak dorazila i MS ![]()
Ahoj včera sem si udělala test a mám taky slabýho ducha jen vidět jupííííííííí
![]()
Ahojda holky
chci se zeptat 6.8.2012 jsem měla poslední ms od tý doby do ted nic …na testech se mi objevil slabý duch ale až po limitu je to možný můžu být v tom???