8-9 měsíců - hračka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
18.10.11 21:37

Tak to bych si vybrala klidně i něco držšího na později :lol: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.10.11 21:50

Taky plastový kostky jsou dobrý. Velkej postaví, malej zboří:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.10.11 21:53

A moc se mi líbí dřevěný hračky, ale jestli se budou líbit i dítěti nevím. Ale to je spíš pro trošíčku starší. Tip třeba tady: http://www.bino-drevenehracky.cz/ a http://www.eggionline.cz/eggi-home.php … zatloukačky, xylofony, labyrinty (korálky na drátkách), kostky, tahadla … spousta:-) Já moc nejsem na ty značkový Fisher Price a pod. Ale to jsem já, co na to dítě zatím nevím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
19.10.11 19:44

Tak dobrý jsou barevné kostky,nebo odrazedlo auticko kde se dite posadi a muzeme je vozit a ma bocnice takze nemuze vypadnout je to sice draha zalezitost ale zase dite bavi a nebo hopsadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KristinaO
13.11.11 21:54

Já těď taky řeším Vánoce. Mám téměř 4 letou holčičku a druhá má 7 měsíců. Takže po první máme kopy hraček. Vůbec nevím, co koupit té malinké. A to mám koupit i dárky za babičky. No potěš. Už mám vybranýho mluvícího pejska od FP. A určitě objednám nějakou dřevěnou hračku od Bina. Díky za tip. Ale dál teda nevím. Je to těžký něco vybrat :-?

• Citovat
  • Upravit
13021
15.10.12 16:20

Ahojky, já taky nevím co koupit na vánoce. Malý bude mít taky 9 měsíců :). ALe jednu hračku vím určitě-chci mu koupit takovou tu vkládačku-jak se tam hážou různé tvary těmi otvory a pak nějakýho hrajícího plyšáka. Jinak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
15.10.12 16:21

Jo a nějaký mobil nebo ovladač-protože nám pořád bere už teď ty naše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
20.7.22 14:28

Obnovuji, protože jsem se v diskuzi neispirovala :think:

Dcera má 8 měsíců a hračky, co měla jako malinká ráda, chrastítka, šustítka, zrcátka,…už jí přestaly bavit. Dneska od rána leze z místnosti do místnosti a neví coby. Tak mi došlo, že už by bylo možná na čase obnovit hračky za něco interaktivnějšího. Co se vašim dětičkám v tomhle věku líbilo? Nejvíc jí teď baví kladívko, které vydává zvuky, pianko a kelímky, které ráda shazuje, když jí je dám na sebe :mrgreen: Ale ráda bych pořídila něco nového :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
20.7.22 14:31
:) :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
20.7.22 15:14

Vzdyt má toho mraky😀jinak malého v tom věku začlo bavit veškeré vybavení skříněk kuchyně 😀a potom dost autíčka, pro holčičku možná nějaké jezdící zvířátko-máme doma malého tygrika, co je na setrvacnik, co jak jede kyve i hlavičkou, tak potom takové hračky k tomu 1.roku, a kolem 8,9mesicr miloval hrací pianko se zviratky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí