Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, prosim o pomoc. Mám 5 mesicniho chlapecka..a od narozeni sme strasne uplakany.jiz nekojim sme na UM. uz v porodnici po kazdem krmeni brecel..treba 3 hodin nez usnul…ted na UM brecime porad…cely den…celou noc…uz i prikrmujeme.. a na noc kase…cely den strasne breci..sem uz zoufala
dela mosty..jak kdyby ho trepilo brisko…kruci mu porad v brisku..prdikujeme a kakame pouze s pomoci
pouzivame i probioticke kapicky…vse sme vyzkouseli…po krmeni ma i vyrazku na brisku…tak me napadlo jestli to nemuze byt alergie na mlicko..:-( ja uz fakt nevim…:-( v noci se budi kazdou hodinu…:-( opravdu cely dny a noci probreci
dr. mi porad predepisuje nejaky kapicky na koliku, brisko a ja nevim co vsechno a porad stejny
Moc vam dekuji za Vase odpovedi. ![]()
A proč vám nezkusí napsat speciální mlíko, hned uvidí, zda to pomůže. Nebo nějaké testy.. Jak kadí?
Tyjo to nezni pekne
a rikala jsi dr i o te vyrazce? podle me to bude asi hodne velky a zasadni problem..no preji aby bxlo vsechno v poradku tohle je hrozny. Drzte se ![]()
@Irry Příjde mi, že tohle normální není! V 5 měsících. Chudáčka to musí dost trápit, může mít i problém se střívkama. Na doktorku bych přitlačila, na kapky se vyprdla a rázně požadovala odborné vyšetření!
@Irry A průjem nemá? To je dost častý příznak ABKM…krev ve stolici? Hleny?
Nene tyto priznaky nema..jen to ze porad breci,,kruci mu v brisku, dela mosty, a vubec nespi
me to prave taky neprijde normalni..:-( zitra pujdu teda k dr.
no a kaka spatne..musim mu pomoct..tak 1-2 za tyden.
ja uz sem fakt zoufala. o ty vyrazce sem dr nerekla.toho sem si vsimla teprv vcera.kdyz sem ho po krmeni prebalovala.
@Irry Nenech se odbýt, může mít nějaký problém ve střevech. Už je to opravdu dlouho ![]()
@Irry určitě to udělej… náš má ABKM a osypal se vždycky po krmení. Jak píší holky, 5 měsíců je opravdu hodně dlouho. A co máš za mlíko? Měnila zkoušela si měnit?
Ano menila sem mliko…nejdriv sme meli BEBU pak BEBU sensitive a ted HAMI
To určitě normální není a rozhodně bych po doktorce chtěla, aby se tím zabývala. Jak malý přibírá? (To je totiž pro mnoho pediatrů to jediné hledisko, podle kterého posuzují, jak dítě prospívá.)
Zkus přejít na nutrilon allergycare, jestli ma alergii tak by se mu mělo ulevit..my měli to samé..určitě to pořeš s doktorkou..