Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám zkušenosti s psychiatry z adicare, ale z Brna, nevím, jestli hledáš spíš v Praze…
S tou klinickou psychologii zkušenost u nich nemám, přímo s psychiatry ano…tak nevim jestli ti nějak můžu pomoct…
Já žádné recenze nečetla…
@Suu155 píše: Více
Celkem dobré zkušenosti mám
…ale s psychiatry pro nezletilé - chodím tam se synem.
Co konkrétně by tě zajímalo?
Sháním psychiatra pro dceru, někoho, kdo poslouchá a je opravdu schopný diagnostikovat a pomoci. Máme velmi špatné zkušenosti s psychiatry.
@Suu155 píše: Více
Ahoj…chápu ![]()
U nás to bylo tak, že sehnat dostupný termín psychiatra přes pojišťovnu - termíny byly třeba 6 měsíců i déle a vyloženě „dětští“ psychiatři snad ani neexistují - ale to je moje zkušenost (můžeš mít jinou zkušenost samozřejmě) - myslím Brno.
Syn to potřeboval hodně akutně, a úplnou náhodou jsme objevili Adicare - což je soukromé, takže komplet všechno platíš, ale mě to bylo už jedno, syn byl v hrozném psychickém stavu a nutně potřeboval léky.
Nebo ti mám napsat přímo zkušenost - jména těch lékařů, kteří tam jsou a u kterých jsme byli? V současné době tam pro nezletilé je myslím jedna paní doktorka a ta je výborná… Dobrý byl i první doktor, u kterého jsme byli nejdříve (on odešel a převzala to ta paní doktorka)
Úplně nejlepší byl pan doktor, který viděl syna jako první v Brně - Bohunicích na krizovém centru, které funguje nonstop - sloužil pohotovost tenkrát a byl výborný
Napiš, co konkrétně potřebuješ vědět - já jsem tady anonym, ale spíš do SZ - nevím, jestli to jde, když jsem anonymní…
Má prosím někdo zkušenosti v centru Brna (pro dospělé)?
Prý dělají všechny možné testy, tak bych ráda věděla na čem jsem a jen o tom nespekulovala podle toho, co si různě pročtu na netu.
@Nikyka píše: Více
Jaké testy?
Se synem jdu poprvé k psychiatricce pro dospělé příští týden, dosud jsme chodili pro mladistvé…o testech slyšim poprvé
…
Mám na mysli samozřejmě adicare na údolní ulici…
@Anonymní píše: Více
Na stránkách je ze při druhém sezení proběhnou testy pro diagnostiku osobnosti a případné poruchy:
Jak vyšetření probíhá?
Psychodiagnostické vyšetření je komplexní a dlouhý proces, který je rozložen do 2 setkání (diagnostický rozhovor a testové metody). Celkový proces pak vypadá následovně:
Diagnostický rozhovor (1 hodina) s psychologem. V kombinované podobě lze tuto část abslovovat v online formě.
Testové metody* (2,5 hodiny), které je nutné absolvovat přímo na klinice.
Další cca 2-3 hodiny poté věnuje psycholog vyhodnocení testu a přípravě zprávy. To již probíhá bez účasti klienta. Tuto zprávu obdrží klient, nejpozději do 14 dnů po absolvování cíleného vyšetření.
Konzultace výsledků s odborníkem.
V rámci diagnostického rozhovoru s psychologem vybíráte společně termín druhého setkání.
Právě kvůli tomuhle tam chci jít
@Nikyka Ahoj, prave si vybiram psychologa v Brně a chtěla jsem se zeptat, zda jsi v tom Adicare nakonec byla a jakou mas připadne zkušenost?
@chitita píše: Více
Ahoj, nakonec jsem tam nebyla, stále váhám a hledám.
Úplně moc nevím, proč se píše: „jak až moc je to špatné“ na téhle klinice. My jim jako rodina vděčíme za hodně, jak psychiatrovi, tak psycholožce. Doslova sestru vytáhli ze dna a po celou dobu bylo cítit, že o ní mají opravdu zájem.
Zdravím.
Ráda bych věděla, jak moc je to špatné na této klinice? Četla jsem recenze a moc se mi to nezdá.
Mohl by mi prosím někdo popřípadě doporučit nějakýho doktora přímo tam, který se zabývá tou diagnostikou a byl s ním spokojen?
Děkuji.