Adventní kalendář
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Adventní kalendář :)
Kochám se adventními věnci a teď jsem pro změnu zvědavá na vaše adventní kalendáře.
Zakládala jsem diskusi asi před měsícem, tak ji později s dovolením připojím k této…
Já se nakonec opravdu hecla na patchwork a dnes v noci se sípěním došila:
http://emimino.cz/…img_4092.jpg
http://emimino.cz/…4092%7E0.jpg
Chybí mi ještě prošití, dočištění a načančání, to dodělám až trochu popadnu dech
Nebo třeba za rok ![]()
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Lesi, tak to je něco úúúúúžasného, jsi fakt šikulka
- určitě uděláš holkám moc velkou radost!!!
- Citovat
- Upravit
Kunhůtky se ráno svorně porvaly o barvy
Ela se vrhla na červený, tak jsme řekli, že bude její a byl děsný řev - takže si ho vyměnila za zelený s Pepi. Načež si Ada vybrala vínový, což si hned rozmyslela, chtěla červený, ale Pepi se nedala a tak si vybojovala alespoň zelená Elinin. Ještěže jí to je zatím buřt
Takže se nebránila, pouze šla a urvala v nestřežené chvíli dva zvonečky ![]()
Nenudíme se. Jen si představuju, jak by okamžitě zařvalo něco méně odolného ![]()
Ale chci hlavně vidět ostatní kalendáře, šup, šup, holky ukazujte ![]()
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ty bláho
. Další šikovný ruce, já se z toho picnu. Povedený to máš moc!
Já se z těch tvých dětí picnu
. Už jsem několikrát četla, jací to jsou draci. Máš to těžký, ale zase máš násobenou radost (když to spí a nic to po tobě nechce
). Klobouk dolů
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikolaa píše:
No ty bláho. Další šikovný ruce, já se z toho picnu. Povedený to máš moc!Já se z těch tvých dětí picnu
![]()
![]()
. Už jsem několikrát četla, jací to jsou draci. Máš to těžký, ale zase máš násobenou radost (když to spí a nic to po tobě nechce
![]()
). Klobouk dolů
…
Spí krásně
A v tu chvíli je miluju ze všeho nejvíc ![]()
Víš, holky by jako jedináčci byly asi naprosto pohodové - jenže nejsou samy - a tak se rvou a hádají, ale mají se rády a krásně si vyhrají… Jen utírání prdelek a čištění zubů mě lehce prudí, to zas jo ![]()
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
. Aspoň se nenudíš a máš zvěřinec. nikdy nebudeš sama. KDybych na to měla nervy a prachy a chuť rodit, šla bych do toho taky
. I když představa zvládání dětí a domácnosti a manžela… ještě si to rozmyslim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikolaa píše:![]()
![]()
. Aspoň se nenudíš a máš zvěřinec. nikdy nebudeš sama. KDybych na to měla nervy a prachy a chuť rodit, šla bych do toho taky
![]()
![]()
. I když představa zvládání dětí a domácnosti a manžela… ještě si to rozmyslim
O penězích to není ![]()
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lesi - proč já s jedním dítětem a manželem,který mi se vším pomáhá nemám nikdy vyžehleno, okna nemyju, adventní věnec jsem si koupila a o vyrobeném kalendáři sním v těch nejdivočejších snech?
Kde dělám chybu??????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dagmar10 píše:
Lesi - proč já s jedním dítětem a manželem,který mi se vším pomáhá nemám nikdy vyžehleno, okna nemyju, adventní věnec jsem si koupila a o vyrobeném kalendáři sním v těch nejdivočejších snech?Kde dělám chybu??????
Klííd, s jedním dítětem jsem nestíhala naprosto, ale vůbec nic. Dvě a více dětí dají nárazově víc práce, ale sami se zabaví, tak máš i chvíle pro sebe.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ufff, díky za uklidnění,už jsem si myslela,že jsem líná veš! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, Lesino, kalendare jsou moc hezky, verim, ze to byla makacka, ale zas vam dlouho vydrzi. Vazne pekna dekorace… Akorat na te fotce hledam ty barvy, kvuli kterym se kunhutky pohadaly ;o))))
Ja posilam fotky kalendare, ktery zatim pro neter tvorila nase sikovna babicka:
S balicky (12 na kazde strane)
Po sundani balicku zustanou na stromku nalepene koulicky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my máme takovýhle
http://nd.blog.cz/…80250533.jpg /> vyšívaný, dělala ho ségra kdysi pro Kubu…
Akorát jsem měla problém, co do něj letos, aby tam měl i Vojta.. No, v každé kapsičce je čokoládka nebo bonbon pro Kubu a zabalená dětská sušenka nebo piškot
pro Vojtu, nic originálnějšího mě nenapadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ženský, já koukám. Klobouk dolů.
Mě by to napadlo koupit v krámě a ještě bych si nemyslela, jak jsem dobrá. No tvořivé matky, jen tak dál. Kdybych měla aspoň polovinu vašich ručiček
, tak to už doma nemám kam dávat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Endy píše:
Akorat na te fotce hledam ty barvy, kvuli kterym se kunhutky pohadaly ;o))))
Ten váš je taky moc hezký
Já volila kapsáře z toho důvodu, že holky třeba zítra dostanou ráno bonbon a nové rukavice, budou z nich mít větší radost než kdybych jim je dala jen tak… A tak nějak počítám s tím, že se budou dožadovat dobrot do kapsáře ještě v pubertě ![]()
Různé barvy jsou na číslech, jeden je zelený, ten je na detailu, druhý má čísla červená, třetí vínová. Jinak jsou stejné, ale stejně se o ně servaly ![]()
Gandelion, taky máte parádní, výšivka se mi líbí, zvlášť na něčem takovém, ale vyšívat mě nebaví ![]()
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit