Adventní kalendář

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9867
1.12.08 18:14

Adventní kalendář :)

Kochám se adventními věnci a teď jsem pro změnu zvědavá na vaše adventní kalendáře.

Zakládala jsem diskusi asi před měsícem, tak ji později s dovolením připojím k této… :) Já se nakonec opravdu hecla na patchwork a dnes v noci se sípěním došila:

http://emimino.cz/…img_4092.jpg

http://emimino.cz/…4092%7E0.jpg

Chybí mi ještě prošití, dočištění a načančání, to dodělám až trochu popadnu dech :) Nebo třeba za rok ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
1.12.08 18:54

Lesino, móc pěkný. :potlesk: To budou mít kunhútky radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
1.12.08 19:06

Lesi, tak to je něco úúúúúžasného, jsi fakt šikulka :srdce: :srdce: :srdce: - určitě uděláš holkám moc velkou radost!!!

• Citovat
  • Upravit
9867
1.12.08 19:15

Kunhůtky se ráno svorně porvaly o barvy :D Ela se vrhla na červený, tak jsme řekli, že bude její a byl děsný řev - takže si ho vyměnila za zelený s Pepi. Načež si Ada vybrala vínový, což si hned rozmyslela, chtěla červený, ale Pepi se nedala a tak si vybojovala alespoň zelená Elinin. Ještěže jí to je zatím buřt :D Takže se nebránila, pouze šla a urvala v nestřežené chvíli dva zvonečky :D

Nenudíme se. Jen si představuju, jak by okamžitě zařvalo něco méně odolného :D

Ale chci hlavně vidět ostatní kalendáře, šup, šup, holky ukazujte :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.12.08 19:29

No ty bláho 8O . Další šikovný ruce, já se z toho picnu. Povedený to máš moc!

Já se z těch tvých dětí picnu :lol: :lol: :lol: . Už jsem několikrát četla, jací to jsou draci. Máš to těžký, ale zase máš násobenou radost (když to spí a nic to po tobě nechce :lol: :wink: ). Klobouk dolů :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
1.12.08 19:33
Nikolaa píše:
No ty bláho 8O . Další šikovný ruce, já se z toho picnu. Povedený to máš moc!Já se z těch tvých dětí picnu :lol: :lol: :lol: . Už jsem několikrát četla, jací to jsou draci. Máš to těžký, ale zase máš násobenou radost (když to spí a nic to po tobě nechce :lol: :wink: ). Klobouk dolů :wink: …

Spí krásně :) A v tu chvíli je miluju ze všeho nejvíc :)

Víš, holky by jako jedináčci byly asi naprosto pohodové - jenže nejsou samy - a tak se rvou a hádají, ale mají se rády a krásně si vyhrají… Jen utírání prdelek a čištění zubů mě lehce prudí, to zas jo :D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.12.08 19:37

:lol: :lol: :lol: . Aspoň se nenudíš a máš zvěřinec. nikdy nebudeš sama. KDybych na to měla nervy a prachy a chuť rodit, šla bych do toho taky :lol: :lol: :lol: . I když představa zvládání dětí a domácnosti a manžela… ještě si to rozmyslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
1.12.08 19:39
Nikolaa píše: :lol: :lol: :lol: . Aspoň se nenudíš a máš zvěřinec. nikdy nebudeš sama. KDybych na to měla nervy a prachy a chuť rodit, šla bych do toho taky :lol: :lol: :lol: . I když představa zvládání dětí a domácnosti a manžela… ještě si to rozmyslim :lol:

O penězích to není :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
1.12.08 21:17

Lesi - proč já s jedním dítětem a manželem,který mi se vším pomáhá nemám nikdy vyžehleno, okna nemyju, adventní věnec jsem si koupila a o vyrobeném kalendáři sním v těch nejdivočejších snech? 8) Kde dělám chybu??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
1.12.08 21:21
dagmar10 píše:
Lesi - proč já s jedním dítětem a manželem,který mi se vším pomáhá nemám nikdy vyžehleno, okna nemyju, adventní věnec jsem si koupila a o vyrobeném kalendáři sním v těch nejdivočejších snech? 8) Kde dělám chybu??????

Klííd, s jedním dítětem jsem nestíhala naprosto, ale vůbec nic. Dvě a více dětí dají nárazově víc práce, ale sami se zabaví, tak máš i chvíle pro sebe.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
1.12.08 21:23

Ufff, díky za uklidnění,už jsem si myslela,že jsem líná veš! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
1.12.08 22:22

Ahoj, Lesino, kalendare jsou moc hezky, verim, ze to byla makacka, ale zas vam dlouho vydrzi. Vazne pekna dekorace… Akorat na te fotce hledam ty barvy, kvuli kterym se kunhutky pohadaly ;o))))

Ja posilam fotky kalendare, ktery zatim pro neter tvorila nase sikovna babicka:

S balicky (12 na kazde strane)

Po sundani balicku zustanou na stromku nalepene koulicky 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
2.12.08 12:08

Ahoj,
my máme takovýhle
http://nd.blog.cz/…80250533.jpg /> vyšívaný, dělala ho ségra kdysi pro Kubu…

Akorát jsem měla problém, co do něj letos, aby tam měl i Vojta.. No, v každé kapsičce je čokoládka nebo bonbon pro Kubu a zabalená dětská sušenka nebo piškot :oops: pro Vojtu, nic originálnějšího mě nenapadlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
2.12.08 16:12

Ženský, já koukám. Klobouk dolů.

Mě by to napadlo koupit v krámě a ještě bych si nemyslela, jak jsem dobrá. No tvořivé matky, jen tak dál. Kdybych měla aspoň polovinu vašich ručiček :wink: , tak to už doma nemám kam dávat :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.12.08 19:46
Endy píše:
Akorat na te fotce hledam ty barvy, kvuli kterym se kunhutky pohadaly ;o))))

Ten váš je taky moc hezký :) Já volila kapsáře z toho důvodu, že holky třeba zítra dostanou ráno bonbon a nové rukavice, budou z nich mít větší radost než kdybych jim je dala jen tak… A tak nějak počítám s tím, že se budou dožadovat dobrot do kapsáře ještě v pubertě :D
Různé barvy jsou na číslech, jeden je zelený, ten je na detailu, druhý má čísla červená, třetí vínová. Jinak jsou stejné, ale stejně se o ně servaly :o

Gandelion, taky máte parádní, výšivka se mi líbí, zvlášť na něčem takovém, ale vyšívat mě nebaví :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat