Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobre odpoledne, pri dnesni debate nas s kamaradkou napadlo vyrobit svym protejskum adventni kalendare, ale bez sladkosti, treba napsat neco mileho, pptesit nejakou drobnosti, nebo to pojmout trosku odvazneji pro dlouhe zimni vecery, nenapada Vas nekoho jak to pojmout, popripade pokud jste neco takoveho tvorili… Moc dekuju…
Jeden takový jsem dělala, byl speciálně na míru s malými dárečky ve speciální data, jinak v každém pytlicku bylo něco k luštění, odkaz na YouTube, malá sladkost a citát nebo Murphyho zákon plus speciální balíčky ve dny kdy byl fotbalový zápas oblíbeného týmu…
Dělala jsem to asi měsíc ![]()
A jelikož mám pro adventní kalendáře slabost a prodávám věci ruční výroby, zařazuji je letos právě v partnerské verzi do prodeje
hlavní myšlenkou celého kalendáře je fotka, rozdělená na 24 dílků, takže na Ježíška si protějšek může složit celé puzzle
+ různé partnerské poukázky, případně na štědrý den zámeček lásky v dámské verzi s náušnicemi ![]()
Hehe, že se ptáš - co mě asi tak jako první mohlo napafnout -
udělat erotický adventní kalendář ![]()
@Gina108 bylo by to nejlepsi, ale jak to pojmout, or kdyz se pres tyden mijime doma…
@lulu7 Takže sex jenom o víkendu? Tak co třeba celý týden nějaké drobné er. dárky, které o víkendu použijete najednou a nějak tématicky zaměřené. Ideálně pokud máte nějaké úchylky, tak máš inspirace na celý rok. Třeba v jednom balíčku bičík, v dalším pouta
atd. Nebo nechat si nafotit akty, tu a tam vložit jen tu fotku, lechtivý vzkaz…
@Descent Tak kondom by u nás byl k ničemu, nějako jsem alergická na latex nebo něco co v nich je..
@Gina108 Sex jen když nejsme o víkendu unavení z práce oba dva
A žádnou úchylku nemáme, to je právě to.. Nebo jsme na ni ještě nepřišli
Možná jsem měla napsat že jsem studentka a finance mám omezené, což mě docela mrzí, ale co se dá dělat..
@lulu7 tak udělat kalendář s různými uchylkami, třeba se něco chytne.
Na druhou stranu, kalendář se slanymi mlskami by možná zabodoval víc ![]()
Ja ted potkala na FB toto :

a nebo v SK verzi:

a ted me napadlo, ze by se to dalo udelat jako „pribeh na pokracovani“- na kazdy den jedna veticka se zakomponovanou nejakou mlskou…jen vymyslet 24 „jedlych“ vet, no ![]()
ovsem tusim, ze Milemu bych tim udelala veeeelkou radost ![]()
Sušené maso, paštiky těch je nespočet druhu, oříšky trabax mix, slané i sladké sušenky, vim sladke ne, ale takove domácí čokoládové pralinky udělat. Mnam.
Sušené ovoce.
Taky bych letos ráda něco takového vyrobila. Chtěla bych sehnat malou skříňku s šuflátkama a do nich mu vložit bonbon z belgické čokolády a básničku nebo bych udělala takovou hádanku ve které by musel uhádnout, že jsem těhotná, ale to už je trochu složitější oříšek. ![]()
Já ho zkusila variantu s vánočními vtipy a vypadá super. je z mysakbeda.cz/post/adventni-kalendar-pro-deti-i-tatinky. Tak snad se mu bude líbit ![]()
Zdravím, já objednala adventní kalendář s erotickýma hračkama.
https://www. amazon. de/-/cs/gp/aw/d/B089YWHGFQ/ref=ppx_yo_mob_b_track_package_o0_img? ie=UTF8&psc=1
@Freecruel píše:
Zdravím, já objednala adventní kalendář s erotickýma hračkama.
https://www. amazon. de/-/cs/gp/aw/d/B089YWHGFQ/ref=ppx_yo_mob_b_track_package_o0_img? ie=UTF8&psc=1
Mě ten odkaz nefunguje můžeš poslat ještě jednou