Sušička AEG LAVATHERM 56840 L

8276
22.2.10 10:47

sušička AEG LAVATHERM 56840 L

Uvažuji pořídit tuto sušičku
http://www.korunka.cz/…herm-56840-l?…
chtěla bych poprosit o zkušenosti s tímto konkrétním typem sušičky, kdo ji máte?…

1. jak je to se srážením prádla? Z toho mám největší strach, pročetla jsem nějaké diskuze a někdo psal, že mu sušička prádlo sráží.
Případně jaký program
nejvíc používáte na běžné prádlo (trika, mikiny, rifle, pyžama, tepláky, ponožky…) aby se to nesráželo?

2.Je prádlo opravdu i u této sušičky nadýchané, suché, nezatuchlé a „vyžehlené“?

3. je něco, co vám u této sušičky vadí nebo chybí?

Všem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
22.2.10 12:44

Mam ji mesic a NECHAPU,JAK JSEM BEZ NI MOHLA PREDTIM VUBEC ZIIIIIT :mrgreen:

PS
Pokud se nepletu,ma tento typ i Lesina-a taky si ji,zda se mi,chvalila.....my mame k ni i pracku LAVAMAT AEG a je to VAZNE PARADA :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
22.2.10 16:01

díky moc, a opravdu se ti v ní věci nesrazí (samozřejmě krom těch, které nejsou do myčky určeny) - toho se bojím nejvíc, nechci koupit nové triko a po 3 sušeních ho vyhodit, protože bude malé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
23.2.10 11:28
farska píše:
Mam ji mesic a NECHAPU,JAK JSEM BEZ NI MOHLA PREDTIM VUBEC ZIIIIIT :mrgreen:PS
Pokud se nepletu,ma tento typ i Lesina-a taky si ji,zda se mi,chvalila.....my mame k ni i pracku LAVAMAT AEG a je to VAZNE PARADA :palec: :palec: :palec:

Ee, já mám tu s čerpadlem - 59840 :) A miluju ji!! Teď jsem u mamky, suška tu není a já su za vola - prádlo neschne, je tvrdé a mi to přijde děsně divné :D Tak se mi smějou :)

Sráží se mi snad jen punčocháče - ale mám dojem, že ne víc než dřív jen z pračky.

Jen teda počítej, že suška se musí nejprve „zavonět“ - zpočátku mi prádlo nevonělo, teď už ano, i bez ubrousku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
23.2.10 14:46

Mám teda vyšší typ sušičky od AEG, ale je to fakt bomba ! Přesně jak je napsáno výše..jak jsem mohka bez ní žít !!! Osm let starý, škarabavý ručníky jsou jako nový…nádhera !
Mám ji zatím jen pár týdnů, takže zkouším zatím programy, ale jinak spokojenost maximální !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pazzitka
24.2.10 11:02

Hlucnost

Zdravim, taky uvazuji o porizeni, ale zajimalo by me jeste jak moc je hlucna (nikde jsem se toho nedocetla).
Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
3496
11.3.10 09:19

Ahoj, tak v pondělí mi dorazí tato sušička, :dance: tak bych chtěla trochu poradit, který program používat a jak teda tu sušičku zavonět. Prádlo se mi kupí, nechci už prát, dokud není suška doma, takže bych pak nerada celéí dny zkoumala, jaký program je dobrý. :nevim: :nevim: Poradíte?? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
11.3.10 09:40
:?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
11.3.10 12:17
:?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
11.3.10 18:26
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.3.10 10:34

Já mám tedy Siemens WT 46W560BY, což je teda sušička z vyšší třídy, údajně nejlepší, štří až 40% energie.. a atk dále…

ale teď si tedy lámu hlavu, jestli mi Vojtíšek tak rychle roste, nebo mi sušička sráží oblečeníčko…

Vojtíšek má 9kilo a 72cm, a 74 už mu je fakt tip top… ale máme jí tak krátko… :zed: já mu koupila tak krásný bodýčka a už mu skoro nejsou…
fakt v tý 74 se moc neohřál…

bohužel co je fakt, že teprve po pořízení sušičky jsem si začala všímat cedulek - a zjistila, že dobrá polovina až 2/3 prádla není vhodná pro sušení v sušičce… :pocitac:
ale suším ho tam, jinak bych jí měla k ničemu.

jinak taky nevím, co bych si bez ní tuto zimu počala, naprosto úžasná věc, když peru cca 2-3 pračky týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
12.3.10 11:05

No, tak já si nakonec pořídila aeg lavatherm 58870, přijde v úterý, už jsem zjistila, čím ji zavonět.
Z toho srážení mám starch, hlavně se prý sráží rifle, tím pádem abych si koupila nové, protože pokud se srazí, tak je můžu vyhodit. No jsem na ten zázrak zvědavá, snad nebudu nákupu litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
12.3.10 21:11

Taky plánuju koupi sušičky od AEG a protože řešíme, kam s ní (nad pračkou být nemůže, není tam prostor), zajímá mě, jestli nějak vibruje a jak moc???

Díky za reakce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
18.3.10 12:30

Tak sušičkas je doma, nakonec mám AEG 58870, první várka vysušená, zatím ted anic moc, ale s tím jsem počítala. Už se suší další, tak jsem zvědavá, jen mě překvapilo, že to suší jen 45min, dala jsem program bavlna a půl sluníčko na poskládání do skříně, zadala jsem 1200 otáček a je to necelých 40min sušení, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
18.3.10 15:23

zari ta moje siemenska susi na snad 20 ruznych programu, ten muj nejobvyklejsi trva 2h 07 minut, když to chci mit suche do skrine, coz je nase obleceni, to nezehlim…
jinak Vojtiskovo obleceni susim na suche k zehleni, coz je v podstate jako nakropene, a to trva 1h 30min…
ona by mela byt hodne setrna… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1