Aerius - alergie

598
17.4.13 20:04

aerius - alergie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Malý od té doby, co je venku hezky a trávíme tam teď skoro celé dny má rýmu a teď začal i pokašlávat. Dnes jsme dostali Sirup Aerius a kapky do nosu Vibrocil. Máte někdo s těmito léky zkušenosti a jak rychle by měli zabrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uju
6750
17.4.13 20:07

Aerius je dobrý. Fakt funguje. Dcera měla hroznej kašel a nebylo možné se ho za nic zbavit, nakonec ji Mudra napsala Aerius s tím, že to třeba bude nějaká alergie. Do týdne bylo ohromné zlepšení, po 14ti dnech kašel opravdu neměla.
Druhá dcera ho brala teď v zimě když měla hnusnej kašel a nevedělo se jestli je to nějaká vir=oza nebo taky alergie-no, na kašel ji moc nepomohl ale zase trpí na atop. ekzém a ten se opravdu dost zlepšil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
17.4.13 20:17

Já brala Aerius tablety na alergii ale vždy kousek předtím než začala pylová sezóna a byla jsem max. spokojená. po ostatních lécich typu zyrtec apid.jsem byla ko a co mi dr. říkala tak Aerius je daleko šetrnější než ostatní léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
17.4.13 20:23

Děkuju moc za reakce. No dnes jsme vzali první dávku v poledne a zatím zlepšení žádné, ale to asi bude ještě chvilku trvat, než zaber co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.4.13 20:36

Já brala aerius na silnou kopřivku (alergie na paracetamol) a pomohl! Asi za 2-3dny, ale pak super, ani pupínek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
17.4.13 20:39

Tak super. Jsem ráda, že máte tak pozitivní zkušenosti. Budu čekat… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
14.10.16 17:51

Holky prosím o radu..malá začala kašlat…a nevím, jestli od alergie nebo od bráchy…ten měl kašel a rýmu…dávám ji od středy rána Aerius…můžu jí k němu dávat i třeba Stoptusin? teď na noc…a co třeba v noci, na dnešek pořád hucala…díky moc…máme doma i Ventolin a Ecobec…zatím to měla jen jednou a od té doby nic- žádný kašel…až teď…tak nevím, jestli s tím hned v pondělí k dr, aby ona řekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.10.16 18:24

Ahoj. Záleží na tom jaký ten kašel je. Jak ti zní. Aerius se většinou podává 1× denně. Dej jí ho teď na noc. Uklidní kašel. Ano můžeš i tlumící kapky. Aerius je protialergicky. Foukatko ecobek je preventivní přes den a ventolin akutní. To ti určitě doktorka řekla jak a kdy používat. Ventolin ji můžeš dát na noc když nebude moct usnout kvůli Kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.10.16 18:26

A je podzim to se astma kašel hodně objevuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
14.10.16 18:48

Ahoj…no ale já ho dala ráno…takže teď už ne…já ji teď zkusím dát Stoptusin…ale kdybych ho nedala ráno, tak bych ho mohla dát na noc a i stoptusin? v jakém intervalu?
a myslíš, že i v noci když by hodně kašlala, tak mám zkusit ten Ventolin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.10.16 18:59

Nevím jestli berete léky nebo sirup. Ale dítě většinou bere dávku 2,5 mg v prášku. Tzn teď už ji nic nedavej. Bere se jen 1× denně. Klidně můžeš večer nebo ráno to je jedno. My berem ráno kvůli zátěži ve skole. Dej jí stoptusin na noc. Jak říkám aerius je uklidňující lék na alergii astma. Takže na kašel tlumící kapky. Ventolin 1× vdech pokud ti půjde spát a bude ju kašel dusit. Víc ji nedavej. Plice se tím uklidní a bude v noci spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.10.16 19:00

Stoptusin klasický podle věku 3× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
14.10.16 19:52

Mame to same. Stoptusin nebo acc dat nejpozdeji do 17 hod. Podporuje vykaslavani a po podani spis vic kasle ale to je tim lekem. Na noc dej ctvrtku dithiadenu a kup si kapky sinupret (to nevim jestli mam spravne napsane) ty jsou na rozpousteni hlenu jak v nose tak v plicich a lip se bude dychat. a uvidis ze se vse zlepsi. Ja davam na 3 leteho kluka: rano acc nebo stoptusin + 15 kapek sinupret. Odpoledne to same a pak v tech 17 hod znova a pred spanim dithiaden ( jen pojud ma fakt veliky kašel) a ten aerius. A ten sinutpret micham s tim sirupem na kasel je totiž steasne hnusnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
15.10.16 08:35

Stoptusin se může dávat klidně i před spaním…mucosolvan nejdýl v 17 h…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
15.10.16 09:50

Ahoj tak jak dopadla noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie