Afty nebo puchýřky, dceři se tvoří opakovaně

3
11.9.25 20:33

Afty nebo puchýřky?

Ahoj mamky, kouknete co se dceři dělá opakovaně měsíc co měsíc a někdy i po 14 dnech. Nevim zda to jsou afty nebo ne, je to spíše takový ložisko bílých puchýřků… hrozne ji to boli. Cely den mi brečí v noci se tim budí. Doktorka rekla, ze je ti virového původu, ze se s tim nedá dělat, sla jsem za ni znovu a vyžádala si krevní testy, aby jsme zjistily příčinu tohoto, tak se uvidí, napsala ji antivirotika, ale stále ji to bolí, nic nemizí, prave naopak. Setkala jste se některá s tím některá? Díky za odpovědi. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76590
11.9.25 20:53
@Andy17 píše: Více

afty, zřejmě má oslabený organismus, obávám se, že krevní testy nic neodhalí, posílit imunitu, víc odpočinku a spánku, pokud možno ovoce a zeleninu, samozřejmě ne, když je aft aktivní, kyselé na afty pálí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.9.25 21:10

@stinga Jasný,vitaminy dostává B, C,D(ted ne vitamin C). Ma pestrou stravu ovoce a zeleniny sní požehnaně. Ted ji samozřejmě dělám vše nekořeněné a na smetaně apod…. Ja vubec nevim co s tim. Nebo jaké vyšetření by odhalilo, co ji vlastně je. Imunologie? Alergologie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.9.25 21:12

@stinga a vlastně místo toho, aby se ji to zlepšovalo tak se to horší :,(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
11.9.25 21:12
@Andy17 píše: Více

Imunologie možná, alergo určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
12.9.25 10:26

Zkusila bych kontaktovat zubaře, tohle mi přijde že by mohlo být spíš jejich parketa, než praktika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
12.9.25 12:47

Vyřadit cukr
užívat vitamín B
nasadit echinaceu na imunitu

nejrychleji účinkuje potírat corsodylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
12.9.25 13:19

Není to spíše od kvasinek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5016
12.9.25 13:28

Afty se mi hodně dělaly když jsem měla nedostatek železa (jím málo masa) a byla jsem chudokrevná (anémie). Od té doby co beru železo, kyselinu listovou a B-komplex (důležitý hlavně vit. B12), tak mám klid. :) Uvidíte jak vyjdou krevní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí