Agresivní kočička

40
9.7.18 09:04

agresivní kočička

Zdravím mám dotaz máme doma kočku a kocoura… koucour nám utekl po dvouch dnech vrátil domů… od té doby na něj kočka útočí nenechá ho nažrat napít nic…je nějaká šance že spolu budou vycházet? Nerada bych ho dávala pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76577
9.7.18 09:13

@Wiglinka jsou vykastrovaní? to je první předpoklad soužití, nechtěných koťat je všude mraky,
a teď k dotazu - kocour asi „voní“ něčím zvenku, a kočičku to rozčiluje, napadlo mně natřít nebo nastříkat něčím neškodným oba dva, aby voněli stejně, kočka ho totiž teď nepoznává, myslí si, že je to jiný kocour

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.7.18 09:15

@stinga kocour ano kočka není… čím by se dali nastříkat? :think: jinak Děkuji za nápad me napadlo ho vykoupat ale nechci ho chudáka trápit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
9.7.18 09:25

@Wiglinka tak nejlepší by bylo asi je natřít sušenou šantou kočičí, jinak mně taky moc nenapadá, čím je postříkat, aby to nebylo škodlivé, když to olížou - možná někoho něco napadne, nebo se zeptej v prodejně zvířecích potřeb nebo na veterině,
koupání mně taky napadlo, ale to je fakt drastické
a přimlouvám se za kastraci i kočičky, bude se mrouskat a to je dost nesnesitelné pro tebe i pro ni
ještě mně napadlo natřít je třeba sušenou petrželí, to by snad nemělo vadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
9.7.18 09:59
@stinga píše:
@Wiglinka jsou vykastrovaní? to je první předpoklad soužití, nechtěných koťat je všude mraky,
a teď k dotazu - kocour asi „voní“ něčím zvenku, a kočičku to rozčiluje, napadlo mně natřít nebo nastříkat něčím neškodným oba dva, aby voněli stejně, kočka ho totiž teď nepoznává, myslí si, že je to jiný kocour

To si nemyslím ,že si mysli,ze je jinej kocour.Prostě ji nevoni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.7.18 10:11

Vykastruj i kočku a koupila bych kočičí feromony do zásuvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.7.18 10:27

@stinga Děkuji moc za rady skočím tam snad to pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
10.7.18 08:17

@Wiglinka večer mně ještě napadlo navonět je levandulí, jestli máš doma, to by mělo být taky neškodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný