Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, je tady veterinář? Máme fenku labradorku, před třema týdnama skončila hárat. Nyní, asi pět dní zpět začala hodně pít, moc nežere, od včerejšího dne má tvrdé břicho, oči zakalené. Na veterině nás vezmou až zítra, ale vypadá to na zánět dělohy. Můžete mi prosím poradit, zda jí mohu zatím pomoci nějakými volně prodejnými léky, bylinkami?
Nepomuzete, jedte na jinou veterinu, zrovna u pyometry se nehazarduje, jedna se o minuty. Zitra ji taky muzete najit mrtvou.
Jojo, ozvala se mi zpět veterinářka co nás odkázala na zítřek. Vezme nás již dnes.
@elena.78 píše:
Jojo, ozvala se mi zpět veterinářka co nás odkázala na zítřek. Vezme nás již dnes.
Tak hodne stesti, at je fenka brzy fit.
@HSY
Výtok právě že nemá, ani ze struků ani vaginální. My ten její stav dávali za vinu tomu, že máme doma čerstvě miminko a že ona jak je nyní upozaděná, tak že je prostě smutná. Jenže jak za těch pár dní zhubla, najednou jsme si všimli, že má větší a tvrdé břicho. Taky dva roky zpět trpí na klouby, někdy hůř chodí, tak jsme to prostě přičetli tomuto.
Ještě se zeptám: jak mám měřit teplotu? Čumák má totiž studený.
@MáškaMarie33 píše:
Tak hodne stesti, at je fenka brzy fit.
Děkuju, bulím tady jako děcko. Je to člen rodiny.
Teplotu můžete změřit v konečníku digitálním teploměrem, nad 39,5 je horečka…podle čumáku nepoznáte nic…
Všem vám děkuju za rady
mvdr nás vezme v 17h. Je to bojovník, určitě to zvládne.
@elena.78 Držím palce,aby vše zvládla.A tento veterinář který vás vezme má možnost udělat akutní operaci hned?Nebo je to jen ordinace a na případnou operaci by vás poslal jinam?
@elena.78 jestli to se psem vypada fakt blbe, jela bych ihned jinam. Existuje plno pohotovostí. Aby se ti nestalo, jak je napsáno výše - že ji jen vyšetří a na případnou operaci pujdete beztak jinam za x dni