Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Náš pudlík se dlouho léčil na cushingův syndrom zkuste si o tom něco nastudovat, mohlo by to být to samé léčil se s tím přes 4 roky a pomocí léků (rivotrilu), sice už už umřel bobek v září tomu bude rok, ale to už je jiná kapitola.
Zkuste jinou veterinu, dělali rozbor moči? Tohle vypadá buď na komplikaci cukrovky, selhání ledvin, můžou to být i močové kameny, pokud by moč kromě divného zápachu měla i divnou barvu (třeba do zelena) může to být i problém slinivky.
Nám u staré čuby jedna veterinářka tvrdila, že je všechno OK, nakonec čuba měla zánět dělohy a rakovinu.
Může to být i tou cukrovkou.take bych zašla i k jinému veterináři jak píše paní..člověk má aspoň větší jistotu že nic nezanedbal a budete mít i jiný názor..držím palce ať je pejskovi lepe ![]()
Bohužel nemládneme, ani u zvířátek to tak není..
My měli maltézáčka, byl čupr, ale chodili jsme čím dál častěji ven skrz čůrání. Nakonec jsme dali do koupelny záchůdek pro štěňata a tam měnili podložky. Jednou za 3 dny jsem samotný záchůdek (vypadá to jak tác s okraji) vysprchovala horkou vodou. Nikdy to nesmrdělo, když se o to člověk stará.
Když se doma počůral, tak jsem tu jednu čistou podložku vzala a namočila ji trochu do jeho moči (aby se cítil) a položila to do toho jeho záchůdku v koupelně. Takhle jsem to udělala 2× nebo 3× a šla mu to ukázat. A od té doby tam chodil automaticky čůrat.. Takže asi tak
Hodně štěstí a nezlob se na něj.. my nebudeme jiný..
Nechat udělat rozbor moči a určitě vyloučit (nebo potvrdit)Cushingův syndrom.
Ahoj, mam stareho pudlika ma cukrovku, sedy zakal a inkontinenci ted v sobotu dobral ant na mocak podle veterinare uz je ok ale porad se mi pocurava dela velke louze nejdriv to bylo jen jednou denne vzdycky v noci ale ted uz to je i pres den. Ta moc hrozne divne smrdi neumim to ani popsat. Pred mesicem mu vet bral krev a ledviny mel vse ok pry primerene veku. Nema nekdo zkusenosti s necim podobnym? Pripadne jak resit to aby se aspon naucil chodit na psi zachod hormonalni kapky nezabiraji