Noční čůrání štěněte

28.6.18 08:22

Nocni curani stenete

Ahoj, mam doma fenku maleho krizence, je ji 5 mesicu. Nejdrive jsme ucili delat potrebu na plinku, nedavno jsme ji odstranili a Dusty normalne vydrzela do rana. Chodime naposledy cca mezi jedenactou a pulnoci, ale posledni dobou se do rana vzdy vycura a obcas hodi i bobek. Rano se snazim chodit xo nejdriv, nejdele v sedm ale standartne mezi 5-6. Jenze vim, ze kdyz s ni treba usnu na gauci tak vydrzi klidne od 23 do 9 nez se vyspime a pak jdeme ven.. nemate napad co s tim, kdyz vim, ze nema problen s tim vydrzet, ale stejne to pres noc kdyz spi sama pusti?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
28.6.18 08:27

A pelisek ma u vás? Pokud vydrží, když je s tebou, tak ji možná jen štve samota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
28.6.18 08:28

Obávám se, že problém byla ta plína…Ono lidem asi „ulehčí“ že nemusí v noci venčit, ale pak se to takhle všechno vrátí! Ono 5 měsíční štěně už by mělo vydržet, od 11 do šesti určitě. Je otázka, jestli nezkusit udělat krok zpátky a učit tak jak je to správné u dvou a tříměsíčních štěňat - venčit co 3-4 hodiny i v noci a chválit a chválit za potřebu venku. Osobně bych řekla, že pokud je zdravotně v pořádku, tak by se měl během dvou týdnů dostat do normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.18 08:34

@Tichošlápek prave ze nema..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.6.18 08:36

@housovaveronika tak bych dala pelech k posteli a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.18 08:37

@Pety2
Mate pravdu, jenze jsem si to uvedomila az po nejakem case, neslo ani tolik o ulehceni o tom jsem nepremyslela, ale spis o to ze jsem to brala jako samozrjemost, ktera tak chodi..
Napadlo me si ji proste hodit s pelechem do loznice, ale tan zase nebude pres den tak ji nechci porad soupat misto sem a tam.. asi udelam jak pisete a budu s ni chodit treba ve 3 rano jeste.. diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.18 08:39

@Tichošlápek takze ji proste poridit jeste jeden pelech do loznice a ten druhy nechat normalne v obyvaku na pres den jak je zvykla? Aby mi pak zase nezacaka ze samoty curat pres den tam az odejdu do skoly..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.6.18 08:40

@housovaveronika Nj tak bych to udělala já. Náš ma taky jeden pelech v ložnici a druhy v obýváku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
28.6.18 09:13
@housovaveronika píše:
@Tichošlápek takze ji proste poridit jeste jeden pelech do loznice a ten druhy nechat normalne v obyvaku na pres den jak je zvykla? Aby mi pak zase nezacaka ze samoty curat pres den tam az odejdu do skoly..:/

Jo udělala bych to tak. Naši psi taky vždycky měli svoje místo v každé místnosti - pelech, deku, polštář, prostě něco, aby věděli, že tohle je jejich místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
28.6.18 11:28

Nechat udělat vyšetření moče. Může to být z nachlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný