Fenka žere vložky

38
25.6.18 21:45

Fenka žere vlozky

Dobrý večer ve, spolek.
Naší Staffordce jsou dva roky a máme s ní menší problém..
Když hárá, vyndá si z kalhotek vždy tajne vložku a sezere ji..
Nejde nám ani tak o to, že je to nechutné, ale spíš o to, aby nám z toho plastu nějak neonemocněla…Nebo aby se ji něco nestalo ve střevech…Prosím máte nějakou radu, jak se tomu dá zabránit? Děkuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25127
25.6.18 21:47

Nedavat ji vlozky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
25.6.18 21:52

Nedávat kalhotky, moje starší čuba tohle taky dělala, tak jsem jí dávala kalhotky jenom samotné bez vložky, po tom, co rozkousala a sežrala troje hárací kalhotky jsem to vzdala a chodila mi po bytě jen tak. Je čistotná, takže je vždycky maximálně pár kapek u misky s jídlem a kolem pelíšku když vstala. Dala jsem pratelné potahy na gauč a pelech a je klid (teď už bude definitivně, tenhle týden jí nechám vykastrovat). Mladší je v klidu, ale vždycky si kalhotky odsune stranou, takže je to jakoby žádné neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.6.18 21:53

má smysl jí ty vložky dávat, když se jimi krmí? Anebo zvolit jiný materiál, třeba textilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
25.6.18 21:54

Bohužel neporadím, jen aby jste věděla, že to nedělá jen Vaše fenka. Náš pes miluje cokoliv od krve - klidně i kapesníček, po vložkách nebo tamponech by se utloukl a několikrát do měsíce se snaží zbořit odpadkový koš na toaletě. Pokud bych tam nechala přiotevřené dveře, je schopný koš překlopit a na použitou hygienu se dostat :cert: . Je mu 10, to ho už prostě neodnaučíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.6.18 22:03
@Papinacek píše:
Dobrý večer ve, spolek.
Naší Staffordce jsou dva roky a máme s ní menší problém..
Když hárá, vyndá si z kalhotek vždy tajne vložku a sezere ji..
Nejde nám ani tak o to, že je to nechutné, ale spíš o to, aby nám z toho plastu nějak neonemocněla…Nebo aby se ji něco nestalo ve střevech…Prosím máte nějakou radu, jak se tomu dá zabránit? Děkuji :roll:

Na dobu, co nebudete doma jí dejte kovový náhubek, aby si vložku nemohla sežrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
25.6.18 22:10
@MáškaMarie33 píše:
Na dobu, co nebudete doma jí dejte kovový náhubek, aby si vložku nemohla sežrat.

No, nebo ji olep hubu izolepou, aby nemohla zvejkat. To byl doufam vtip :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74

Naše je taky žere. Vložky nedáváme, máme dvoje kalhotky které jsou v těch místech zesílený a měníme. Nehody se stávají jen v těch nejhorších dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050

Nechat bez vložky, fenky si to po sobě uklízí. V době hárání denně vytírám, na gauč nelze, ale pro jistotu tam dávám deky když nejsme doma.deky. Koberce nemáme. Naše fenka to nežrala, ale vytáhla rozcupovala a kalhotky taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
25.6.18 22:14

Moje fena to taky dela, miluje i pouzity kapesniky, jakmile zapomenu, rozcupuje to a obsah sezere. Driv mi i kradla pouzity kalhotky. Ze svejch kalhotek vlozku vynda a rozcupuje, pripadne sunda cely kalhotky a rozcupuje i je. Resim to tak, ze jsem ji je prestala davat. Mam taky potah na gauci, rekla bych, ze kapky po byte zadny ani nejsou. Jen kdyz vyskoci na me a otre se, ale doma stejne nosim teplaky a stary tricka, takze to mi nevadi, vypere se. Tyden se to da vydrzet. O kastraci jsem premyslela, stenata rozhodne neplanuju, na druhou stranu jsme v panelaku a dvakrat ctrnact dni v roce rozbourenych hormonu nejak zvladame, neni to tak hrozny, abych ji nechala kastrovat. Ani netrpi na falesny brezosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.6.18 22:18
@Azeretereza píše:
No, nebo ji olep hubu izolepou, aby nemohla zvejkat. To byl doufam vtip :roll:

Kevin, co je na tom vtipnýho,v prostornym kovovým náhubku se pes v pohodĕ napije, takže jde jenom o zvyk. Zato, přirovnánì s izolepou je totálnĕ mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
25.6.18 22:22
@MáškaMarie33 píše:
Kevin, co je na tom vtipnýho,v prostornym kovovým náhubku se pes v pohodĕ napije, takže jde jenom o zvyk. Zato, přirovnánì s izolepou je totálnĕ mimo.

No, me to prave vtipny neprislo vubec. Aby mel pes celou dobu co jsem pryc kovovej nahubek jen proto, aby si nemohl vyndat vlozku a rozcupovat ji, to mi prijde streleny, sorry. To bych ji radsi nedala tu vlozku vubec a vecer holt vytrela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
25.6.18 22:23

My naší fence nic nedáváme,sama se olíže,v pelíšku má pratelnou deku, kapky na podlaze,no bože,to není jedovatý,než ji trápit nějakýma kalhotama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
25.6.18 22:27
@MáškaMarie33 píše:
Kevin, co je na tom vtipnýho,v prostornym kovovým náhubku se pes v pohodĕ napije, takže jde jenom o zvyk. Zato, přirovnánì s izolepou je totálnĕ mimo.

No to teda není mimo. Dej si třeba při menstruaci do pusy roubík. Nebo jakékoli omezení. Hárání není důvod omezovat fenu v pohybu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
25.6.18 22:31

Mám obří fenu a na hárání jí nic nedávám. Uklidí po sobě, já pak jen vytřu dezinfekcí. Ale pravda, neleze mi do postele. Přes gauč, kam by mohla, mám hozenou horší deku, nikdy neprosákla. I když je naučená, že se tam neleze, vždy, když přijdu v době hárání domu, je tam teplý ďůlek. Ona je při hárání přecitlivělá a jiná, takže gauč zabezpečím, dek mám hafo, denně peru. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný