Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
mám pět let starou fenku irského setra, je hodně aktivní, v podstatě se za celý den nezastvaví a běhá a běhá.
Tak jsem se chtěla zeptat na nějaké opravdu výživné granule, teď měla granule Orijen regional red, měla je něco přes měsíc a za tu dobu zhubla tak, že jí obratle na zádech spočítám i z dálky, o žebrech ani nemluvím a to jsme jí i navýšili dávku
Nemá teď ani 20 kilo.
Jinak je odčervená, veselá, srst pořád kvalitní.
Děkuji za rady
Podívejte se po nějakých, co jsou za studena lisované. Ty jsou kvalitou téměř na úrovni barfu. Tepelně upravené granule ztrácí veškeré živiny.
Celou dobu jsem měla za to, že Orijeny jsou nekvalitnější granule na trhu, já krmím Acanou a na tu si teda stěžovat nemůžu, pes nám krásně prospívá a mají více druhů příchutí. Pro zvýšenou zátěž také mají.
Objednavala jsem ted za studena lisovane granule Yoggies, maji i radu pro aktivni psy.
@tajkola Zalezi na nazoru
BARFari klasicke granule neuznavaji. Pro me jsou Orijeny taky jedny z nejkvalitnejsich.
@tajkola my jsme si právě taky říkali, jak má kvalitní granule a ejhle, nějak jí nesedly.
My krmíme Happy dog supreme, mají i řadu vyloženě sport. A spokojenost…
Kdybyste to měli blízko do Německa, náš haf doporučuje Premiere Green Menu ![]()
Mame fenu zavodici coursing, behajici canicross a nove i dog scootering a jeste neni uplne zrava. Jen s Kaniko se nam drzi v nejake slusne kondici (tj nevypada jako behajici kostricka
).
Mozna bych ale taky fenku naucila nejak odpocivat. A nechala udelat kompletni lekarske vysetreni. Protoze zhubnuti nemusi byt jen tak.
Děkuji všem za rady, snad najdem něco, co ji vrátí do formy.
@Rive Ty fotky jsou brutál! To se obávám, že jen jídlem nebude
Určitě bych zašla za vetem ![]()
@Rive píše:
Děkuji všem za rady, snad najdem něco, co ji vrátí do formy.
Zkuste Annamaet Ultra, naší fenĕ vyhovují. Krmí s nimi I kamarádka, co má sportovní bocky.
@1Bublina píše:
@Rive Ty fotky jsou brutál! To se obávám, že jen jídlem nebudeUrčitě bych zašla za vetem
Jo, zítra ráno jsme objednaní, snad to bude ok.
@Rive píše:
Jo, zítra ráno jsme objednaní, snad to bude ok.
Tak jak jste dopadli?
@1Bublina píše:
Tak jak jste dopadli?
No podle krve vyšly mírně zvýšené jaterní testy, jinak je vše v pořádku.