Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, prosím potřebovala bych poradit co je tohle za broučku občas je najdu doma u okna na parapetu..není jich moc občas najdu 1-2 z dva dny…
Vystrikej to místo biolitem,octem.Nebudeš tam mít pak nic
jinak,ne nevím co to je
@Verunka787 vypadá jak Kůrovec, ale to bys musela nafotit makrem
@Taciras už jsem na něho divala ze by to mohl být on ale nechápu ze se občas vyskytnou jen v obýváku nebo loznici a to jenom u okna na parapatu:) no presne taky nejsou vůbec u jídla,tak nevím ale asi to budou oni
@martina.se a no to by možná mohl být on se vykytuje třeba kolem dřeva ? No to nemám jak vyfotít:/
Mám je kolem okna ale plastových. Netuším kde se tam berou ale je to otravný ![]()
Dobrý večer, mám problém s broučky. Každé ráno nacházím v kuchyni tak 8 mrtvých teliček broucka. Nerusim co a z čeho mohou být. Třeba mate podobnou zkušenost a radu jak se jich zbavit. Velikost cca 2 mm
Nevím co to je, ale mě pomohlo až vyházet vše v čem žijou - mouku, čaje… a následně vše skladovat v uzavíratelných nádobách.
To bude cervotoc spizni. Mivam obcas v cajich nebo koreni. Deti tomu rikaj domaci broucek a kdyz nejakeho najdou, stavi mu domecek
. Tak my se k nim v podstate chovame hezky, ale ja je pak teda vyhazuju
.
Já je vždy vysaju, ale další den jsou znovu. Veškeré potraviny jsem už prohlédla a vyhazela všechno otevřené. Tyhle potvůrky jsou tu šle pořad 🤦🏻♀️
Pěkně mě rozciluji
Teď mě tak napadlo, v bytě máme trámy a nemohlo by to být z toho???
@KatusinkaMala píše:
Ne, tenhle červotoč nežije ve dřevě, ale v potravinách.
@KatusinkaMala píše:
Nemyslim si, my bydlíme v paneláku a měli jsme je tu taky… spíš si myslím, že se dostanou do domácnosti s nákupem.