Kotě mňouká

5
22.6.18 00:17

Kočiči mnoukani

Zdram včera (21.6) sem si přinesla kočiči miminko a pořad mňouka a ke mně jit nechce a boji se mně kdy ho to přejde? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
22.6.18 00:18

Kotě mňoukan

Zdram včera (21.6) sem si přinesla kočiči miminko a pořad mňouka a ke mně jit nechce a boji se mně kdy ho to přejde? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
22.6.18 01:04
@Barbu23 píše:
Zdram včera (21.6) sem si přinesla kočiči miminko a pořad mňouka a ke mně jit nechce a boji se mně kdy ho to přejde? :(

8o příště si pořiď plyšové kotě, to koukat nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.6.18 01:09

@Barbu23 : dej mu par dni, je vydesene, nevi, kde je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
22.6.18 01:43
@LaraA píše:
8o příště si pořiď plyšové kotě, to koukat nebude :lol:

I plyšové má oči, takže kouká. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.6.18 02:51
@LaraA píše:
8o příště si pořiď plyšové kotě, to koukat nebude :lol:
:roll: my sme si potykali draha damo?! Nikdo na vaše zbytečne a chytre komentaře neni zvědavy … já odchovala vic zviřat než vy si myslite!! Ale kočky jen na vesnici proto se ptam nemusite se obtěžovat odpovědi s hloupymi lidmi se nemam o čem bavit tak že už na vas stejně vic reagovat nebudu mějte se jak chcete :mavam: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.6.18 06:14

Až si zvykne. Ty bys taky mňoukala, kdyby tě někdo cizí odnesl od matky do nového prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.6.18 06:15

Kolik dotazů ještě bude? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
22.6.18 06:59
@Barbu23 píše: :roll: my sme si potykali draha damo?! Nikdo na vaše zbytečne a chytre komentaře neni zvědavy … já odchovala vic zviřat než vy si myslite!! Ale kočky jen na vesnici proto se ptam nemusite se obtěžovat odpovědi s hloupymi lidmi se nemam o čem bavit tak že už na vas stejně vic reagovat nebudu mějte se jak chcete :mavam: :*

Prosimte klid. Tady jsi na anonymním internetovem webu. Tady si tykaji vsichni ;).

Kočka přestane mnoukat až si zvykne. Máš(máte) ji teprve chvilku, chce to čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
22.6.18 06:59

@Barbu23 jak je stare? Spravne by od matky mela jit nejdrvive v 9-10 tydnech, idealne ve 12. Mnoukat bude tak dlouho, jak se mu bude styskat. Lakejte jej k sobe pomalu, na jidlo. Hlavni je, at prijde samo, ne nasilim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
22.6.18 07:04

Nepřestane, jen změní tón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
22.6.18 07:29

na takovou věc by mě snad ani nenapadlo se zeptat. Vzali miminko mamince, tak je mu smutno. Až si zvykne, tak přestane mnoukat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
22.6.18 07:53

Jak je kotatko stare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.18 09:11

Tak pořád lepší, než kdyby štěkalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
22.6.18 09:18

@Paní Kropenatá to jsem taky chtěla napsat :lol:

@Barbu23 píše: :roll: my sme si potykali draha damo?! Nikdo na vaše zbytečne a chytre komentaře neni zvědavy … já odchovala vic zviřat než vy si myslite!! Ale kočky jen na vesnici proto se ptam nemusite se obtěžovat odpovědi s hloupymi lidmi se nemam o čem bavit tak že už na vas stejně vic reagovat nebudu mějte se jak chcete :mavam: :*

Odchovala jsi víc zvířat a nevíš jak je to v přírodě zařízené? Koťátku je smutno po mamince v novém prostředí si musí zvyknout. Vždyť ho máš jeden den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný