Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdram včera (21.6) sem si přinesla kočiči miminko a pořad mňouka a ke mně jit nechce a boji se mně kdy ho to přejde? ![]()
Zdram včera (21.6) sem si přinesla kočiči miminko a pořad mňouka a ke mně jit nechce a boji se mně kdy ho to přejde? ![]()
@Barbu23 píše:
Zdram včera (21.6) sem si přinesla kočiči miminko a pořad mňouka a ke mně jit nechce a boji se mně kdy ho to přejde?
příště si pořiď plyšové kotě, to koukat nebude ![]()
@LaraA píše:
příště si pořiď plyšové kotě, to koukat nebude
I plyšové má oči, takže kouká. ![]()
@LaraA píše:
příště si pořiď plyšové kotě, to koukat nebude
Až si zvykne. Ty bys taky mňoukala, kdyby tě někdo cizí odnesl od matky do nového prostředí.
@Barbu23 píše:my sme si potykali draha damo?! Nikdo na vaše zbytečne a chytre komentaře neni zvědavy … já odchovala vic zviřat než vy si myslite!! Ale kočky jen na vesnici proto se ptam nemusite se obtěžovat odpovědi s hloupymi lidmi se nemam o čem bavit tak že už na vas stejně vic reagovat nebudu mějte se jak chcete
![]()
Prosimte klid. Tady jsi na anonymním internetovem webu. Tady si tykaji vsichni
.
Kočka přestane mnoukat až si zvykne. Máš(máte) ji teprve chvilku, chce to čas.
@Barbu23 jak je stare? Spravne by od matky mela jit nejdrvive v 9-10 tydnech, idealne ve 12. Mnoukat bude tak dlouho, jak se mu bude styskat. Lakejte jej k sobe pomalu, na jidlo. Hlavni je, at prijde samo, ne nasilim.
na takovou věc by mě snad ani nenapadlo se zeptat. Vzali miminko mamince, tak je mu smutno. Až si zvykne, tak přestane mnoukat
@Paní Kropenatá to jsem taky chtěla napsat ![]()
@Barbu23 píše:my sme si potykali draha damo?! Nikdo na vaše zbytečne a chytre komentaře neni zvědavy … já odchovala vic zviřat než vy si myslite!! Ale kočky jen na vesnici proto se ptam nemusite se obtěžovat odpovědi s hloupymi lidmi se nemam o čem bavit tak že už na vas stejně vic reagovat nebudu mějte se jak chcete
![]()
Odchovala jsi víc zvířat a nevíš jak je to v přírodě zařízené? Koťátku je smutno po mamince v novém prostředí si musí zvyknout. Vždyť ho máš jeden den ![]()