Morče má bulku na zádech

Anonymní
17.6.18 20:45

Morče má bulku na zádech

Dobrý den, mám rok staré morče. Už nějakou dobu mu pozoruji červenou bulku se strupem na hřbetu(u páteře). Morče to při dotyku nebolí, vypadá i zdravě - normálně žere a nehubne. Má někdo zkušenost? Nebo neví co by to mohlo být? Opravdu moc děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5501
17.6.18 20:52

Na veterinu, doma s tím nci neuděláš. Tipuju absces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
17.6.18 20:52

A proč to pozoruješ? Taky by sis pozorovala bulku, místo abys šla k lékaři? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
17.6.18 20:58
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám rok staré morče. Už nějakou dobu mu pozoruji červenou bulku se strupem na hřbetu(u páteře). Morče to při dotyku nebolí, vypadá i zdravě - normálně žere a nehubne. Má někdo zkušenost? Nebo neví co by to mohlo být? Opravdu moc děkuji za odpověď.

mohlo se škrábnout a zanítilo se to. Na FB skupinka Morčátka - úžasná stvoření, přidej se, dej foto a určitě ti někdo poradí, ale každopádně v pondělí jdi hned na veterinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
17.6.18 21:00

R.I.P. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
17.6.18 21:13

Na veterinu s morcetem? To fakt za to nekdo utraci prachy? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
767
17.6.18 21:21
@Doe_Jane píše:
Na veterinu s morcetem? To fakt za to nekdo utraci prachy? :mrgreen:

A morče není živý tvor, který když ho něco bolí si nezaslouží pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
17.6.18 21:24
@_0812_ píše:
A morče není živý tvor, který když ho něco bolí si nezaslouží pomoc?

Ne :mrgreen: koupí se nové a tohle da hadovi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
76616
17.6.18 21:31
@Doe_Jane píše:
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
17.6.18 21:35
@Doe_Jane píše:

Oni si tu pomoc nezaslouží ani někteří lidé a stejně jí dostanou a ani kdyby se další nerodili, konkrétní jedinci by ve společnosti nechyběli. To by jsi tak řešila s každým zvířetem? Ať pojde klidně v bolesti, za rohem je zverimex? Psů je plno, koček jakbysmet? Samozřejmě každý jsme jiní, ale já osobně mám čtyři morčata a nedovedu se představit jim nepomoct, když by to potřebovali. I když to jsou hlodavci, dokáží dát více lásky a vděčnosti než někteří lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
17.6.18 21:38
@_0812_ píše:
Oni si tu pomoc nezaslouží ani někteří lidé a stejně jí dostanou a ani kdyby se další nerodili, konkrétní jedinci by ve společnosti nechyběli. To by jsi tak řešila s každým zvířetem? Ať pojde klidně v bolesti, za rohem je zverimex? Psů je plno, koček jakbysmet? Samozřejmě každý jsme jiní, ale já osobně mám čtyři morčata a nedovedu se představit jim nepomoct, když by to potřebovali. I když to jsou hlodavci, dokáží dát více lásky a vděčnosti než někteří lidé.

Srovnavat morce s clovekem to uz je docela na psychiatra :mrgreen: az ti prijde domu myš tak co uděláš? :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
767
17.6.18 21:52
@Doe_Jane píše:
Srovnavat morce s clovekem to uz je docela na psychiatra :mrgreen: az ti prijde domu myš tak co uděláš? :think: :mrgreen:

To není srovnání, to je jen konstatování. Když živého tvora něco bolí, má se mu dostat pomoci a je jedno, že je to ,,jen,, zvíře. Co udělám až mi přijde domů myš? Myši sice na rozdíl od morčat chovat neplánuji, ale udělala bych úplně to samé, co bych udělala kdyby mi domů přišel králík, papoušek, pes, kočka…prostě jakékoliv zvíře. Postarala bych se o něj a kdyby potřebovalo veterináře, tak bych ho k němu vzala bez rozdílu toho, jestli je to pěticentimetrová myš nebo 70ti kilový pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
17.6.18 21:54
@_0812_ píše:
To není srovnání, to je jen konstatování. Když živého tvora něco bolí, má se mu dostat pomoci a je jedno, že je to ,,jen,, zvíře. Co udělám až mi přijde domů myš? Myši sice na rozdíl od morčat chovat neplánuji, ale udělala bych úplně to samé, co bych udělala kdyby mi domů přišel králík, papoušek, pes, kočka…prostě jakékoliv zvíře. Postarala bych se o něj a kdyby potřebovalo veterináře, tak bych ho k němu vzala bez rozdílu toho, jestli je to pěticentimetrová myš nebo 70ti kilový pes.
:mrgreen: :mrgreen: ty jsi ale spasitelka
  • Citovat
  • Upravit
767
17.6.18 22:24
@Doe_Jane píše: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi ale spasitelka

spasit nikoho rozhodně nepotřebuji, postarat se o své zvíře je absolutně normální věc :mrgreen: Ale ty budeš asi hodně nešťastný člověk, viď? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
17.6.18 22:28
@_0812_ píše:
spasit nikoho rozhodně nepotřebuji, postarat se o své zvíře je absolutně normální věc :mrgreen: Ale ty budeš asi hodně nešťastný člověk, viď? ;)

Ja jsem stastna dost s lidma, nepotrebuju si lidi kompenzovat hlodavcema :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný