Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@natyber píše:
@Paní Kropenatá to jsem taky chtěla napsatOdchovala jsi víc zvířat a nevíš jak je to v přírodě zařízené? Koťátku je smutno po mamince v novém prostředí si musí zvyknout. Vždyť ho máš jeden den
Ono je taky rozdil když sem od jakživa zvykla že k nám přeskočily kotata přes plot od sousedy ktere sme si nechali a staraly sme se o ně do jejch smrti ktere nemňoukaly a byly mazlive nebo si přinesli domu psa a taky byl mazlivy jen sme ho vychovali a tak mužu pokračovat přes hlodavce až po rybičky a najednou si donesu kotě ktere ma se mně strach je zalezle nechce papat a jenom mňouka s kotětem v bytě nemam zkušenosti s kotaty s baraku ano a s těmi co sme si dospěle vzali do bytu… ![]()
@Barbu23 píše:my sme si potykali draha damo?! Nikdo na vaše zbytečne a chytre komentaře neni zvědavy … já odchovala vic zviřat než vy si myslite!! Ale kočky jen na vesnici proto se ptam nemusite se obtěžovat odpovědi s hloupymi lidmi se nemam o čem bavit tak že už na vas stejně vic reagovat nebudu mějte se jak chcete
![]()
Jestli vodchovala strašně moc zvířat a pořád se musí na internetu ptát, proč malé, vyděšené kotě mňouká, tak je evidetněn poněduk natvrdlá a zpředchozí situace si nic nevzala.
Dal tomu kotěti čas a klid, dostatek vody a krmení a počkala, až si na ní zvykne.
Pokud je ale vzteklá semetrika, tak jak se projevuje tady v diskuzi, tak je taky docela dobře možný, že z ní ta kočka bude vyděšená furt.