Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No jasně, bude mít pysky jak dva řízky, ale hubu samej strup a beďar. Krasavíca ![]()
@Sadman píše: Více
Nemám
byla jsem naposledy před 7 lety a byla to prostě mladická „bárbínkovost“. Ale nevidím důvod, proč zakladatelku kvůli dotazu takhle hejtit. Když potkáte na ulici kachní pysk, taky je tam začnete hejtit?
@inkakřivák píše: Více
Njn, u někoho by to bylo asi i zapotřebí… ![]()
Ale, já bych spíš řešila to akné. To by mi vadilo daleko víc, než nějaký rty. Každýmu příroda nadělila přece jen něco jinýho. Zase může mít třeba hezké oči nebo vlasy nebo nějaký talent na cokoliv atp… ![]()
Už to několikrát bylo zmíněno, až mi to přijde, že mít úzké rty je snad handicap, nebo co
? Co je na to špatně? A musím se smát, jak si zakladatelka určuje povahu komentářů a kdo přispívat smí a kdo ne
Ve zkratce: kdo se mnou nesouhlasíte, držte zobák ![]()
Prosím vás, pysky a decentně vyplněně rty je opravdu velký rozdíl, vidím tu jen samé zakomplexované lidi. 🥱
@Plmo píše: Více
Akné mám mírné a sem tam mám nějaký pupínek, ale i s nimi bych vás mohla strčit do kapsy. 😘
@Asta135 píše: Více
Ano, akné mám mírné, děkuji za komentář, lidi slyší výplň rtů a hned si představují Lelu Ceterovou a bůh ví koho, ale u 70% holek by prostě ani nepoznaly, že mají rty dopíchlé. Ještě jednou děkuji. 😌 ❤️
@none0 píše: Více
Zakladatelko, právě že poznali, protože u nás to nikdo moc neumí píchnout a pak to vypadá tak jak to vypadá. Hodně dobře vybírej, kam půjdeš. To ti píšu jako někdo, kdo to má a málokdo to na mě poznal, protože ta změna může být opravdu decentní. K tvému dotazu, nikdy jsem neslyšela, že by vadilo akné.
@none0 píše: Více
Tak do kapsy si strčím tebe a bude tam místo i na ty dva řízky
„kačeři přijdou, když si v nouzi, stačí heslo zavolat jen kačer! už k vám děti z dálky letí kačer!“
@Betty MacDonald píše: Více
A spustu žen to má uděláno hezký a přirozeně, že o tom ani nevíte
.
Samozřejmě ale pečovat o obličej je nejdůležitějši a dosáhnout bezproblémové pleti
Jestli máš jen mírné akné, tak to má každá druhá a nevadí to. Co mě postihlo jednu dobu těžké akné, nyní zaléčené, tak si těch obličejů hodně všímám a fakt bych spočítala na prstech ruky, kdo má tu pleť jak alabastr. Přišlo mně jednu dobu, že mají tu pleť všichni nádhernou a hnusnou mám jen já. Ale jak jsem zabojovala, vidím čím dál víc, že už mám tu pleť lepší než ti, co se mi proti mně zdálo, že ji mají čistou.
Já výplň rtů nemám a stejně ji obhajuju, ať si dá každý co chce, co mu zlepší sebevědomí. Říká se, že je to kačeří pysk a je to hnusné jen proto, že lidi to poznají pouze na těch přefouklých a blbě udělaných. Kdo to má udělané vkusně a dobře a není vycestovaná výplň, tam to nikdo nepozná ani omylem.