Doporučte kvalitní, ale cenově dostupný akryl na nehty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
11.11.24 16:18

Akryl na nehty

Zdravím, začínám dělat nehty, nejvíce mě baví akryl. Nemáte typy jaký akryl používají v salonech? Akryl z nani nails například, je to fajn, ale přijde mi drahy, ze se určitě dá najít nějaký jiný, který bude na stejné úrovni. A třeba i větší balení. Nebo pokouknout co dávají vám na nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.11.24 17:03

Solidní salon už dneska akryl nevezme do ruky. ;) A pokud ty nejsi schopná pracovat s kvalitním materiálem a máš věci z Nani nails, nebo chceš dokonce i levnější, tak prosím ani nehty nedělej.

Kolik máš za sebou kurzů, školení atd? Rekvalifikační kurz zakončený profesní zkouškou máš? Živnost taky zařízena? :) 8)

Dnes si myslí každá, jak může doma mastit nehty, ale jak to pak vypadá :roll:

• Citovat
  • Upravit
36
11.11.24 18:02
@Anonymní píše: Více

Proto jsem sem napsala, abych se něco dozvěděla, ne poslouchat hloupé kecy přímo od tebe, myslíš, že každý začínal a hned druhy den měl salon ATd? To je přece strašně hloupá odpověď 😂 tohle není normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.11.24 18:05

Tak doufám, ze jste si udělala dobre, nehtařko :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.24 18:38
@Ta emařka píše: Více

Ano, tvoje odpověď je velmi hloupá. 8)

Takže kurzů máš přesně 0, co? :roll: Tak tam začni. A nemusíš se ptát na emiminu. :roll:

• Citovat
  • Upravit
36
11.11.24 19:14

Každý kdo začínal měl hned salon prosimte, nevěděl ještě jestli ho to bude bavit ale už měl všechny možný certifikáty, prober se 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.24 19:27

Každý kdo začínal jistě salon neměl. Ale potřebné certifikáty ano. Ty jsou totiž nutnost.
Ty evidentně nemáš ani základní kurz. :roll: Nevíš ani jaký použít materiál. :think: Takže se prober ty, beruško.

Ale v klidu. Stejně to s takovým přístupem nikam nedotáhneš. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
36
11.11.24 20:05

Tak hlavně, ze ty si to někam dotahla, certifikáty budou postupně přibývat, taky je každý nemá ze dne na den, a to asi nechápeš. Aspoň nejsem stará zeschlá ženská, která se vzteká, že někdo nějak začíná 🫢 asi v tom nebudeš tak dobrá, jak se prezentuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.24 20:08

Už ses místo planých keců obj na ten kurz? :) Abys někomu nezpůsobila zdravotní problém třeba. ;)
Začni na sebereflexi. Je to docela dobrá věc. :kytka:

A jinak puso, jsi úplně mimo. :srdce: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
36
11.11.24 20:09

Vlez mi na záda, dylino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
11.11.24 21:12

Ty kraso, to je vyjadřování. Nějaká piiiip si chce začít vydělávat 😂 😂 😂 mrzacenim druhých. Tahle živnost je vázána na certifikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.11.24 06:01
@araw píše: Více

Taky mi vlez na zada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...