Alimenty a peníze navíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2497
11.5.14 11:39

A jak se to dělá s matkama který od chlapa odešli, automaticky si vzali dítě a otci ho dáváji jednou za 14 dní na víkend víc ani kdyby ji prosil na kolenou. Jo možná víc by ho dala kdyby ji za to zaplatil. Platíme jí 3000 měsíčně + půlku výdajů a protože jí to nestačí tak ještě kupujem oblečení protože kluk chodí u ní jak vandrák. Chtěli by jsme ho víc, ale ona nám ho nechce dávat jen přes peníze. To je ale trochu ujetý aby jsme ho měli víc a ještě víc platili. Manžel to ale nechce řešit soudně, protože mu je líto syna. Je v tom blbej, myslim si že by jsme ho mohli mít i dostřídavé péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
11.5.14 12:13
@nick8 píše:
A jak se to dělá s matkama který od chlapa odešli, automaticky si vzali dítě a otci ho dáváji jednou za 14 dní na víkend víc ani kdyby ji prosil na kolenou. Jo možná víc by ho dala kdyby ji za to zaplatil. Platíme jí 3000 měsíčně + půlku výdajů a protože jí to nestačí tak ještě kupujem oblečení protože kluk chodí u ní jak vandrák. Chtěli by jsme ho víc, ale ona nám ho nechce dávat jen přes peníze. To je ale trochu ujetý aby jsme ho měli víc a ještě víc platili. Manžel to ale nechce řešit soudně, protože mu je líto syna. Je v tom blbej, myslim si že by jsme ho mohli mít i dostřídavé péče.

Ať není hloupý a zažádá si o novou úpravu styku, o syna má zájem a chce ho vídat více, nevidím důvod proč by to tak nemělo být. Určitě má nárok na víc než na víkend 1× za 14dní, třeba o prázdninách atd. A pokud má o něj zájem, nevidím důvod proč by nemohla vyjít i střídavá péče /povinnosti si plní nad rámec, zájem má, záleží samozřejmě jak je syn velký/. Ještě existují tatínci, co mají o své děti zájem i po rozchodu - soud má rozhodovat ve prospěch dítěte, i když často tomu tak není. A aby jí platil za to, že se chce se synem stýkat??? Možná by nebylo od věci zajít si na OSPOD a poptat se tam co a jak. Určitě Vám tam poradí a řeknou jaké máte možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
11.5.14 12:36

@BAZÁREK ANGIE Synovi je 8 a trvá to tak od jeho 4 let. My nic ani soudně danné nemáme vše bylo jakoby přes dohodu a sepsané u právníka. Bylo to spíš ale tak že si Bývalá přítelkyně nastavila podmínky. Na jednu stranu v té době to manželovi vyhovovalo protože přes týden ho mít nemohl dělal autodopravu. Teď už se mají podmínky pro kluka u nás doma uplně jinak. No uvidíme, možná je to i jeho samotná lenost něco řešit soudně. Mě osobně to ale štve, nedáváme jí malý peníze a sami velký platy nemáme. Ona si válí šunky doma. Bohužel, ale že by peníze šli do kluka není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
11.5.14 12:56
@nick8 píše:
@BAZÁREK ANGIE Synovi je 8 a trvá to tak od jeho 4 let. My nic ani soudně danné nemáme vše bylo jakoby přes dohodu a sepsané u právníka. Bylo to spíš ale tak že si Bývalá přítelkyně nastavila podmínky. Na jednu stranu v té době to manželovi vyhovovalo protože přes týden ho mít nemohl dělal autodopravu. Teď už se mají podmínky pro kluka u nás doma uplně jinak. No uvidíme, možná je to i jeho samotná lenost něco řešit soudně. Mě osobně to ale štve, nedáváme jí malý peníze a sami velký platy nemáme. Ona si válí šunky doma. Bohužel, ale že by peníze šli do kluka není vidět.

No právě, taky mi to připadá, že sponzorujete spíš maminku :think:.Určitě bych si to nechala ošetřit soudně, když to jinak nefunguje, nebo funguje špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.5.14 20:55

Ahojte maminky,

mám na Vás takový jeden choulostivý dotaz - spíš radu pro mého dobrého kamaráda.
Neskutečně se zamiloval do svobodné matky (má 4 letého syna). Kamarád vydělává „velké peníze“ (často přes 100 000 měsíčně) a ta svobodná matka na tom není nejlépe s penězi a tak oo tim jak v tom lita az po usi, tak ji kazdy mesic nechava skoro 40 000 jen tak, jako by se nechumelilo… vcera mi ale rikal, ze kdyz se ji podiva hluboko do oci a zepta se ji jak moc ho miluje, tak z toho nema moc dobry pocit ( proste ona znervozni a zacnou ji kmitat zornicky ) (: casto se jen smeju kdyz mi to popisuje.

Zajima mne Vas nazor jak svobodne matky pristupuji k takovym znacne vydelavajicim muzum? Ja mu nedokazu poradit, jelikoz se nemuzu vcitit do jeho kuze… ale osobne si myslim ze ho jen vyuziva kvuli penezum ( oci opravdu v dulezitych momentech nelzou). diky za komentare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
11.5.14 21:05

@Antoneta
to jako vážně? 8o :roll:
jak často pořádá to cvičení s kmitáním zornic a " jak moc mě miluješ"???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
11.5.14 21:15

:nevim: To by mě zajímalo, na co potřebuje 40 tisíc?
Nezáleží, jestli je svobodná matka, ale na její morálce. Jinak svobodná matka nejsem, ale tolik peněz jako rodina nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
11.5.14 22:38
@Antoneta píše:
Zajima mne Vas nazor jak svobodne matky pristupuji k takovym znacne vydelavajicim muzum?

stejně jako matky vdané a ženy nedětné - každá jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.5.14 23:21

Ja jsem mu rikala, ze i pres jeho prijem je 40 000 strasne moc penez… jenze vysvetlete to zamilovanemu chlapovi… problem je ten, ze ten trouba ji rekl jeste pred tim nez se dali dohromady kolik vydelava. Takze ted nema jistotu zda ho miluje opravdu nebo jen jeho penize. Ale neskutecne mne zaujala ta zkusenost s tim hlubokym pohledem do oci a kmitajicimi zornickami (: Prece kdyz nekoho miluju a divam se mu do oci, tak mam zornicky obvykle v klidu (:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
11.5.14 23:45

@Antoneta hele, a ty si na ty jeho prachy brousíš zuby, nebo proč tě tak štve, že je dává svojí přítelkyni? ho nech žít a neřeš jeho peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
12.5.14 00:23
@Antoneta píše:
Ahojte maminky,

mám na Vás takový jeden choulostivý dotaz - spíš radu pro mého dobrého kamaráda.
Neskutečně se zamiloval do svobodné matky (má 4 letého syna). Kamarád vydělává „velké peníze“ (často přes 100 000 měsíčně) a ta svobodná matka na tom není nejlépe s penězi a tak oo tim jak v tom lita az po usi, tak ji kazdy mesic nechava skoro 40 000 jen tak, jako by se nechumelilo… vcera mi ale rikal, ze kdyz se ji podiva hluboko do oci a zepta se ji jak moc ho miluje, tak z toho nema moc dobry pocit ( proste ona znervozni a zacnou ji kmitat zornicky ) (: casto se jen smeju kdyz mi to popisuje.

Zajima mne Vas nazor jak svobodne matky pristupuji k takovym znacne vydelavajicim muzum? Ja mu nedokazu poradit, jelikoz se nemuzu vcitit do jeho kuze… ale osobne si myslim ze ho jen vyuziva kvuli penezum ( oci opravdu v dulezitych momentech nelzou). diky za komentare

Tak na tohle nepřijdeme…nevíme co se jí v hlavě odehrává, to ví jen ona - jestli miluje kamaráda nebo jeho peníze :). Ale s těmi penězi to myslím přehání :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.5.14 09:03

@Antoneta
to je dobrá konina s těma zorničkama :mrgreen:, tak ať si zaplatí detektor lži, když potřebuje důkazy lásky :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.5.14 14:21

Ja jsem šťastne vdaná (: není to moje kamarádka. Jen jsem o ni slysela, ze i drive zila s nejakym sportovcem co vydelaval velke penize, ale opustil ji kvuli jine… (ona cely zivot nepracovala). Mne prave velmi udivuje proc muze pritahuji takove zeny a udelaji pro ne cokolivi kdyz musi vedet ze to driv nebo pozdeji spatne dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.5.14 16:33

@Antoneta tak ať jí přestane dávat tolik peněz a uvidí zda je sním kvůli penězum nebo z lásky. Hlavně pokud spolu nežijí tak proč jí vůbec peníze dáví mě by to bylo trapné a ani bych si je nevzala pokud by to nebyla fakt kryzovka a jen jako třeba půjčku. Jo kdyby za ně zaplatil večeři nebo výlet proč né ale dávat takovej peněz jen tak…
Ale jinak myslím že se těmto ženám jinak říkají zlatokoplky a věř že oni to moc dobře umí :-) a vědí jak sehnat jen pracháče a trochu víc ho vyždímat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.5.14 16:47

No otazka jak moc je ochotna ho vyzdimat? ja jsem mu to nechtela rikat, ale mam na to stejny nazor jako vy… bude neskutecne zklamany az si dotycna rekne, ze ma uz nahrabano dost a pusti ho k vode… je jasne ze kdyz vam jen tak kazdy mesic da nekdo do ruky 40000, tak to nejaky ten mesic vydrzite? je vubec mozne aby to z neho tahala treba 2-3 roky a pritom ho nemilovala a jeste mu treba zahybala? To je naproste dno, na ktere se zena muze dostat, aby chrapala se 2 muzi a toho jednoho vyuzivala pro prachy a s tim druhym by si uzivala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna