Alimenty bez tatínka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Liv21
6.10.24 21:33

Alimenty bez tatinka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda je nějaký příspěvek od statu místo alimentů, když ten drobeček nebude mít tatinka??? Byla jsem na umělém oplodnění a jsem na něj úplně sama.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
10839
6.10.24 21:34
@Liv21 píše: Více

Tak ten pan, co tam byl s tebou a podepsal papiry muze platit.

To je zase flame diskuze, ze? Uz jen to oznaceni drobeček.

• načítám...
76246
6.10.24 21:36

tak na to umělé oplodnění jsi asi šla sama dobrovolně, navíc pokud vím, tak u nás není povoleno umělko bez partnera :think:

• načítám...
76246
6.10.24 21:38

nikdo tě nenutil pořizovat si drobečka, kdo chce opičku, musí mít na banány,
a ještě rada - když na to nemáš, tak dej drobečka do přímé adopce - a ještě získáš penízky, není zač :mavam:

• načítám...
643
6.10.24 21:43

To je zase provokace :D

Určitě něco vyškemráš, teď se rozdává na všechny strany nejvíc v historii, vzhledem k tomu, co si národ zvolí příště, to bude jistě ještě hojnější, pořádně to ještě roztočíme, než se to rozpadne :roll:

Nemám nic proti tomu, aby si žena pořídila dítě sama. Jsem rozvedená, děti nakonec vychovávám taky úplně sama a tabu tohle pro mě není. Ale měla by to dělat žena, co je zabezpečená, zodpovědná a ideálně trochu lucidní. Ale tak už to tu chodí, že ti zodpovědní platí těm ostatním, stavidla se otevřela, už z toho asi není cesta ven, to jsou ty nevýhody demokracie a sociálního státu, zodpovědní si živí nezodpovědné a ti jim celou dobu u voleb ještě škodí :mrgreen:

• načítám...
2373
6.10.24 21:46

Ne, nic takového jako „alimenty od státu“ pro dobrovolné samoživitelky neexistuje. Když sis dítě záměrně pořídila sama, muselo ti být jasné, že ho taky sama budeš muset živit. A jak je napsáno výše, pokud dárce spermatu není anonymní, můžeš chtít alimenty po něm.

Počítej ale s tím, že biologický otec má na dítě stejný nárok jako ty, i když je to pro tebe třeba úplně neznámý člověk. Osobně bych radši měla dvě brigády navíc než střídavou péči s dárcem, z kterého se může vyklubat kdoví kdo, ale to je jen můj pohled na věc.

• načítám...
10839
6.10.24 21:57
@annali píše: Více

Darce spermatu muze byt anonymni, ale vzdy tam figuruje neanonymni muz, ktery dava souhlas s oplodnenim.

• načítám...
76246
6.10.24 21:59
@Tarena píše: Více

tak chtít alimenty po tomto pánovi @Liv21
a proč jsi šla na umělé oplodnění, když nemáš peníze?

• načítám...
10839
6.10.24 22:01
@stinga píše: Více

Protoze troll, evidentne se v tom ani nevyzna.

• načítám...
76246
6.10.24 22:03

já vím ;)

• načítám...
2373
6.10.24 22:07

V České republice. Mohla být na klinice v zahraničí, co my víme. Nepíše, kde byla.

• načítám...
3327
6.10.24 22:07

Jujky, čauky trollíku :dance: :srdce:

• načítám...
9275
6.10.24 22:10

Zkusila bych sbírku na Doniu :mrgreen:

• načítám...
10839
6.10.24 22:10
@annali píše: Více

Sociální pripad bez penez? Spatne vymysleny pribeh.

• načítám...
2373
6.10.24 22:20

Tak vzhledem k cenám umělého oplodnění v zahraničí bych se nedivila, kdyby nakonec skončila těhotná, ale bez peněz. To není zas tak mimo. :lol:

Ne vážně, já to taky vidím spíš jako provokativní příspěvek, jen jsem chtěla napsat, že taková situace (dobrovolná samoživitelka nemá možnost žádat alimenty) reálně může nastat. Ale pak se opravdu musí starat jen sama.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat