Alza kupon Vánoce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Alza kupon Vánoce
Ahoj holky, moc prosím, nemáte některá zbytečný kupon z aktuální slevové knížky Alzy na wearables? Moc by mi to pomohlo, dobrý každá ušetřená koruna… Nakupovala jsem na Alze na konci září, to se kupony nerozdávaly, teď se mi nechce nakupovat zbytečně, abych dostala jeden kupon…
Děkuji moc!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@čarodějka1311
Kdyby někdo chtěl, tak ještě mám, využila jsem slevu na LEGO a na hračky, ostatní kupony přenechám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@čarodějka1311 píše:
Ahoj holky, moc prosím, nemáte některá zbytečný kupon z aktuální slevové knížky Alzy na wearables? Moc by mi to pomohlo, dobrý každá ušetřená koruna… Nakupovala jsem na Alze na konci září, to se kupony nerozdávaly, teď se mi nechce nakupovat zbytečně, abych dostala jeden kupon…
Děkuji moc!!!
Na tvém místě bych si překontrolovala ceny… u spousty věcí to vychází kolikrát dráž i po aplikování slevy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie
Potvrzuji, že zrovna to LEGO a hračky mě vyšly doopravdy levněji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zrovna v neděli dostala 2 bločky..tak kdyby někdo chtěl, ale pokud stačí napsat kód, tak není co řešit, já to ještě nějak nezkoumala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie Mám v merku rozbalené zboží, s kuponem vyjde o pětistovku levněji než v neznámých eshopech a o tisícovku levněji, než je běžná cena. To jde, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kdyby ještě někdo potřeboval nějaký kodik, ať mi napíše sz.
Zatím jsem odeslala kód na lego a sluchátka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit