Ambu porod okolí Brna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
17.3.15 11:40

Ambu porod okolí Brna

Ahoj maminky, jsem tu nová, potřebuju se poradit se zkušenějšími z vás. Chystám se na podzim rodit své třetí dítě. Tentokrát bych chtěla ambulantně. Nedaří se mi sehnat pediatra, který by si nás po porodu vzal. Neznáte prosím někoho? Jsme z Rosic u Brna. MUDr. Gálová z Bakalova nábř. nebere (teď jsem jí volala, prý nejsou dobré zkušenosti, tak už nechtějí dělat), MUDr. Kovářová z Bohunic bere jen maminky z blízkého okolí, v Rosicích ani v Zastávce nakloněni nejsou… jinak nevím.
Prosím poraďte, moc děkuju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
17.3.15 11:43

Zkus dr Ottovou ve Starem Liskovci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
17.3.15 11:44

Jsem ze Zastávky a normálně mi MUDr. Špačková do péče Aňulku po ambuporodu vzala. Ani neměla moc řeči. Pravda, chodila jsem tam už se starším… Nesmíš se nechat hned tak odbýt :-)

Mimochodem - třetí dítě v Rosicích? To mě zajímá, v okolí jsme za exoty :-)

I když - proč vlastně pediatra sháníš? Určitě někam chodíte se staršíma. Do porodnice papír od pediatra nepotřebuješ.
Nikoho bych nesháněla a pak normálně nakráčela do ordinace s miminem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.3.15 12:34

Kattkka: děkuju, prověřím

Novire: Díky moc za reakci! To je super, my chodíme taky ke Špačkové! Přešli jsme před půl rokem od Gotzmannové. Já jsem Špačkové skrz ambu porod volala (v době, kdy jsme tam ještě nechodili a kdy jsem čekala druhýho), byla milá, ale řekla jasně, že ne. Teď jsem se rozhodla, že někoho prostě najdu…
Mám na Tebe asi tisíc otázek!!! :) Můžu? Kdyby se Ti chtělo na výlet k nám, tak jste s dětma zvaný. :) Pro začátek: rodila jsi u Milosrdných? V pohodě? Řekla jsi to předem, že chceš ambu porod? Takže nepotřebovala jsi to lejstro, že máš pediatra, kterej Ti miminko vezme do péče, jo? Mám asi zastaralý info…
V Rosicích jsme něco přes rok a tak trochu jako exot si tu připadám, ale v dobrým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.3.15 15:01

Kattkka: MUDr. Ottová - cituji: „V tomto vám bohužel nepomohu.“ Ale díky za tip, to se cení.

Zkontaktovala jsem už opravdu hodně pediatrů v Brně a okolí a bez výjimky samý neúspěch.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.3.15 17:04

@Zelík : tak spatny tip. Vedle ni ještě sidli Vintrova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková