Americká či klasická lednice?
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A ještě k tomu jak tady někdo píše, že je to velký krám a vejde se tam stejně jako do normální lednice, tak to není pravda…..stačí se kouknout přeci na internet a tam u ledničky a i u mrazáku píšou čistou kapacitu v litrech, my máme v ledničce 411litrů a v mrazáků 231litrů, můžeš si udělat srovnání s tou co máš doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Nestraš. Mám lednici už asi 11 let, tak nevím, kdy nám dá good bye.
V lednicích snad cipy nejsou, nebo už taky?
Komponenty do spotřebičů se vyrábí na Ukrajině. Takže výpadek bude. Když budou chybět komponenty. Než se najdou jiné možnosti výroby.
No jsem zvědavá. Co sežene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Nestraš. Mám lednici už asi 11 let, tak nevím, kdy nám dá good bye.
V lednicích snad cipy nejsou, nebo už taky?
Naše kroutí už osmnáctej rok. Tak si budu držet palce, ať klekne v zimě…., ![]()
- Citovat
- Upravit
Kompromis mezi americkou a normální je rozšířená lednice. Má šířku 70 cm a má citelně větší lednici i mrazák. Uvažuju o ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme do nového domu pořídili americkou lednici značky Hisense a jsem naprosto spokojená. Věřím, že záleží na modelu, že některé prostorné nejsou, je potřeba se podívat na vnitřní objem v popisu. Naše je obrovská, má šuplíky, poličky ve dveřích, přítel si do jedné police vyskladal celou basů piv
a stejně mám hromadu místa na normální jídlo a provoz. Mrazák je taky dostatečný, líbí se mi šuplíky místo políček. Člověk tam zeshora dobře vidí a má přehled. Takže za mě americká lednice ano, ale chce to koukat na parametry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se teď rozbila po 6,5 letech americká lednička od Beko a čekáme opraváře. Případně mám vybranou novou - Bosch 4dvéřová. Předtím jsme měli vestavěnou a ta začala být pro naši rodinu malá.
Nevím jak jiné americké ledničky, ale ze zkušenosti vím, že jsou spíš hlubší než klasické lednice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Komponenty do spotřebičů se vyrábí na Ukrajině. Takže výpadek bude. Když budou chybět komponenty. Než se najdou jiné možnosti výroby.
No jsem zvědavá. Co sežene.
Na internetu toho je dost a prostě eventuálně to bude kompromis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opravdu není menší než klasická lednička, všechny informace jsou na netu. Prostor je na litry a není problém porovnat.
- Citovat
- Upravit
Máme 80 cm širokou čtyřdveřovou. Ale dole je mrazák (6 šuplat) a nahoře nad tím lednice. Takže je to parádně prostorné a přehledné. Kdybych měla místo, brala bych zvlášť lednici a zvlášť velký mrazák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše:
Máme 80 cm širokou čtyřdveřovou. Ale dole je mrazák (6 šuplat) a nahoře nad tím lednice. Takže je to parádně prostorné a přehledné. Kdybych měla místo, brala bych zvlášť lednici a zvlášť velký mrazák.
To jsem chtěla, ale já ten mrazák už nikám asi neumístím, přemýšlím nad tím a ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až nám doslouží ta, co máme, tak určitě půjdeme do americké lednice. Přijde mi mnohem praktičtější a lepší, pokud na ni místo je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie04 píše:
My jsme do nového domu pořídili americkou lednici značky Hisense a jsem naprosto spokojená. Věřím, že záleží na modelu, že některé prostorné nejsou, je potřeba se podívat na vnitřní objem v popisu. Naše je obrovská, má šuplíky, poličky ve dveřích, přítel si do jedné police vyskladal celou basů piva stejně mám hromadu místa na normální jídlo a provoz. Mrazák je taky dostatečný, líbí se mi šuplíky místo políček. Člověk tam zeshora dobře vidí a má přehled. Takže za mě americká lednice ano, ale chce to koukat na parametry.
Co si budeme povídat, je úžasná, přehledná, každý si tam najde svoje místo(přítel
), máš přehled, dobře se s tím hospodaří, vaří s potěšením. Dobrý kup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraMeli píše:
No, já teda ten výrobník nepotřebuji, spíš mi šlo o to, vybrat lednici, kde bude velký i mrazák, abych prostě mohla jednou týdně navařit a něco tam i dát. Ted mám lednici menší a mrazák je bída. Ještě jsem uvažovala o tom, mít lednici a mrazák zvlášt, ale prostě to nedám skrz místo.
Mame samostatne vysokou lednici a vedle toho stejny mrazak, vypada to jako americka lednice, ale misto uvnitr je nesrovnatelne vetsi. Ty americky jsou celkem k prdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme americkou lednici ale ne úplně tu klasickou, kde je na jedné strane lednice a na druhé mrazák. Ty mi přijdou hrozně neprakticke a nevejdou se tam větší
veci. Máme nahoře lednici a dole obrovský mrazák. Je od značky Elektrolux je v ní opravdu hodně místa jak v mrazáku tak v lednici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit