Americká či klasická lednice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1522
1.5.22 09:40

A ještě k tomu jak tady někdo píše, že je to velký krám a vejde se tam stejně jako do normální lednice, tak to není pravda…..stačí se kouknout přeci na internet a tam u ledničky a i u mrazáku píšou čistou kapacitu v litrech, my máme v ledničce 411litrů a v mrazáků 231litrů, můžeš si udělat srovnání s tou co máš doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.5.22 09:41
@Svistice píše:
Nestraš. Mám lednici už asi 11 let, tak nevím, kdy nám dá good bye.
V lednicích snad cipy nejsou, nebo už taky? :think:

Komponenty do spotřebičů se vyrábí na Ukrajině. Takže výpadek bude. Když budou chybět komponenty. Než se najdou jiné možnosti výroby.
No jsem zvědavá. Co sežene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.5.22 09:41
@Svistice píše:
Nestraš. Mám lednici už asi 11 let, tak nevím, kdy nám dá good bye.
V lednicích snad cipy nejsou, nebo už taky? :think:

Naše kroutí už osmnáctej rok. Tak si budu držet palce, ať klekne v zimě…., :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5619
1.5.22 09:47

Kompromis mezi americkou a normální je rozšířená lednice. Má šířku 70 cm a má citelně větší lednici i mrazák. Uvažuju o ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.5.22 09:49

My jsme do nového domu pořídili americkou lednici značky Hisense a jsem naprosto spokojená. Věřím, že záleží na modelu, že některé prostorné nejsou, je potřeba se podívat na vnitřní objem v popisu. Naše je obrovská, má šuplíky, poličky ve dveřích, přítel si do jedné police vyskladal celou basů piv :D a stejně mám hromadu místa na normální jídlo a provoz. Mrazák je taky dostatečný, líbí se mi šuplíky místo políček. Člověk tam zeshora dobře vidí a má přehled. Takže za mě americká lednice ano, ale chce to koukat na parametry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
1.5.22 09:52

Nám se teď rozbila po 6,5 letech americká lednička od Beko a čekáme opraváře. Případně mám vybranou novou - Bosch 4dvéřová. Předtím jsme měli vestavěnou a ta začala být pro naši rodinu malá.
Nevím jak jiné americké ledničky, ale ze zkušenosti vím, že jsou spíš hlubší než klasické lednice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
1.5.22 10:07
@Kelsey píše:
Komponenty do spotřebičů se vyrábí na Ukrajině. Takže výpadek bude. Když budou chybět komponenty. Než se najdou jiné možnosti výroby.
No jsem zvědavá. Co sežene.

Na internetu toho je dost a prostě eventuálně to bude kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
1.5.22 10:08

@Lucie04 Přesně tak, proto tu ted běhám s metrem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
1.5.22 10:12

Opravdu není menší než klasická lednička, všechny informace jsou na netu. Prostor je na litry a není problém porovnat.

• Citovat
  • Upravit
68930
1.5.22 10:28

Máme 80 cm širokou čtyřdveřovou. Ale dole je mrazák (6 šuplat) a nahoře nad tím lednice. Takže je to parádně prostorné a přehledné. Kdybych měla místo, brala bych zvlášť lednici a zvlášť velký mrazák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
1.5.22 10:39
@ugluk píše:
Máme 80 cm širokou čtyřdveřovou. Ale dole je mrazák (6 šuplat) a nahoře nad tím lednice. Takže je to parádně prostorné a přehledné. Kdybych měla místo, brala bych zvlášť lednici a zvlášť velký mrazák.

To jsem chtěla, ale já ten mrazák už nikám asi neumístím, přemýšlím nad tím a :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4475
1.5.22 10:57

Až nám doslouží ta, co máme, tak určitě půjdeme do americké lednice. Přijde mi mnohem praktičtější a lepší, pokud na ni místo je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.22 11:10
@Lucie04 píše:
My jsme do nového domu pořídili americkou lednici značky Hisense a jsem naprosto spokojená. Věřím, že záleží na modelu, že některé prostorné nejsou, je potřeba se podívat na vnitřní objem v popisu. Naše je obrovská, má šuplíky, poličky ve dveřích, přítel si do jedné police vyskladal celou basů piv :D a stejně mám hromadu místa na normální jídlo a provoz. Mrazák je taky dostatečný, líbí se mi šuplíky místo políček. Člověk tam zeshora dobře vidí a má přehled. Takže za mě americká lednice ano, ale chce to koukat na parametry.

Co si budeme povídat, je úžasná, přehledná, každý si tam najde svoje místo(přítel :palec: ), máš přehled, dobře se s tím hospodaří, vaří s potěšením. Dobrý kup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.5.22 11:42
@PetraMeli píše:
No, já teda ten výrobník nepotřebuji, spíš mi šlo o to, vybrat lednici, kde bude velký i mrazák, abych prostě mohla jednou týdně navařit a něco tam i dát. Ted mám lednici menší a mrazák je bída. Ještě jsem uvažovala o tom, mít lednici a mrazák zvlášt, ale prostě to nedám skrz místo. :-(

Mame samostatne vysokou lednici a vedle toho stejny mrazak, vypada to jako americka lednice, ale misto uvnitr je nesrovnatelne vetsi. Ty americky jsou celkem k prdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
1.5.22 11:54

My máme americkou lednici ale ne úplně tu klasickou, kde je na jedné strane lednice a na druhé mrazák. Ty mi přijdou hrozně neprakticke a nevejdou se tam větší
veci. Máme nahoře lednici a dole obrovský mrazák. Je od značky Elektrolux je v ní opravdu hodně místa jak v mrazáku tak v lednici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí