Americké lednice, prodejna

36
19.8.14 11:00

Americké lednice prodejna

Ahoj, chceme si do nové kuchyně pořídit americkou lednici, ale je hrozný problém vidět jí někde na živo v prodejně, všude maji jen klasický. Nemáte někdo nějaký typ na obchod kdekoliv v ČR kde by je měli, nebo kde jste je vy viděli? Děkuju moc za typy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
19.8.14 11:03

Ahoj videla jsem je snad vsude. Datart, electroword, alza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
19.8.14 11:06
@m.stejsi píše:
Ahoj, chceme si do nové kuchyně pořídit americkou lednici, ale je hrozný problém vidět jí někde na živo v prodejně, všude maji jen klasický. Nemáte někdo nějaký typ na obchod kdekoliv v ČR kde by je měli, nebo kde jste je vy viděli? Děkuju moc za typy :-)

tak jsem asi divná, ale když jsme loni kupovali lednici, tak ty americký měli všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
19.8.14 11:06

Presne, jsou k videni vsude. My nakonec kupovali v K+B Expert ( nebo tak nejak :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.8.14 11:19

No my jsme právě objížděli u nás v jižných čechách Datart, Okay, Planeo a všude měli buď jednu a nebo žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
19.8.14 11:20
@m.stejsi píše:
No my jsme právě objížděli u nás v jižných čechách Datart, Okay, Planeo a všude měli buď jednu a nebo žádnou.

prosím tě netvrď mi, že by ani v Budějovicích neměli, když i v Táboře měli konkrétně v planeu 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.8.14 11:26

Tak zkuste vyhlidnout na netu. Primo do obchodu si pak cinknete oni vam reknou zda je maji a az pak bych se jela podivat:) at nemusite litat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.8.14 11:26

V Planeu jsme byli v Písku včera a neměli tam ani jednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.8.14 11:33

Má Alza i kamenný obchod nebo jsou všechno jen výdejní místa? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí