Angel sound-názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
30.4.22 00:18

Mám za sebou 2 ZT a Angelsounds jsem používala v průběhu celého třetího těhotenství. Poprvé jsem slyšela srdíčko v 10. týdnu a pak bez problémů pokaždé znovu. Zachránilo mi to zdravý rozum. Samozřejmě jsem se to snažila neprehánět a poslouchala max. 30 sekund 2 týdně. V pozdějších fázích těhotenství, když mi přišlo, že se dcerka méně hýbe. Teď jsem těhotná znovu a znovu mi skvěle slouží. Koupila jsem použitý na Vinted. Jo a jde tam nahrát zvuk srdíčka. Dcerku jsme takhle nahráli a máme to jako vzpomínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
30.4.22 00:55

Mně to teda uklidnilo několikrát, dcera měla v břiše celkem pravidelný režim a tak když jednoho rána nebyly v obvyklou dobu žádné pohyby, celkem mě to vylekalo, ale díky angel sounds jsem se ujistila, že je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
30.4.22 20:51

100 lidi 100 názoru. Neviděla jsem žádné studie, že to má nějaký vliv na mimco. Někde jsem četla článek od gyndarky, že když byla sama tehotna, dělala si sama každý den ultrazvuk a mimčo je naprosto v pořádku. Já po selhání :srdce: u mimca v 16 tt, si poslechnu skoro každý den, najdu ho hned a poslouchám vždy tak 10 vteřin pro klid dušičce. A budu to dělat do té doby než ucitim pohyby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
30.4.22 20:57

Měla jsem ho u obou dětí a obě holky jsou v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
30.4.22 21:13

Jak tu už několikrát zaznělo, tak myslím, že někdo kdo je po IVF a má třeba za sebou i ZT, jako já, je slyšet srdíčko balzám na duši. U mě bylo slyšet od 13 týdne a cca 2× týdne se tím uklidnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
30.4.22 21:13

Jak tu už několikrát zaznělo, tak myslím, že někdo kdo je po IVF a má třeba za sebou i ZT, jako já, je slyšet srdíčko balzám na duši. U mě bylo slyšet od 13 týdne a cca 2× týdne se tím uklidnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí